GymBeam ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná 6 x 320 ml

Tento kvalitní produkt GymBeam ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná 6 x 320 ml od známého výrobce GymBeam snadno naleznete na našich stránkách teď opravdu levně. V akci od 489 Kč
Cena: 489 Kč

ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná udělá z každého slaného jídla jedinečný chuťový zážitek. Výraznou hořčici dokonale zjemňuje medová příchuť. Díky tomu získáte perfektně vyváženou omáčku, která skvěle doplní maso, jeho rostlinné alternativy, zeleninu a další pokrmy.

ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná neobsahuje cukr a díky jedinečnému spojení hořčice a medových tónů udělá z každého jídla jedinečný zážitek

ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná má lahodnou nasládlou chuť, aniž by obsahovala cukr. Přesto však dokáže v ústech vytvořit jedinečný zážitek. Je to zejména díky kombinaci výrazné hořčičné chuti doplněné o jemné medové tóny. Omáčka tak dokáže každé jídlo pozdvihnout na novou úroveň. Své místo si spolehlivě najde na letní grilovačce. Perfektně se totiž hodí k masu, jeho rostlinným alternativám či zelenině. Buďte si ale jistí, že z ní vykouzlíte spoustu dobrot i mimo grilovací sezónu.

Pokud hledáte lahodné dochucovadlo bez cukru, které si můžete dopřát i při hubnutí, je tato ZERO OMÁČKA jasnou volbou.

ZERO OMÁČKA medovo-hořčičná a její výhody

  • lahodná omáčka bez cukru a tuku
  • spojuje výraznější chuť hořčice s jemnými medovými tóny
  • je vhodná i při hubnutí
  • skvěle doplní maso, jeho alternativy či zeleninu

Složení

Voda, sladidla (erytritol, sukralóza), lihový ocet, sůl, rostlinná vláknina, hořčice (1,3 %), stabilizátor (xantanová guma), aroma (obsahují hořčici), okyselovadlo (kyselina citrónová), konzervační látka (sorban draselný), med (0,01 %), barviva (výtažek z kurkumy, sulfitový amoniak-sulfitový karamel).

Návod na použití

Před použitím dobře protřepejte. Použijte 5 ml produktu jako ochucovadlo do jídel.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 ml 5 ml
Energie 42 kJ / 9,9 kcal 2,1 kJ / 0,5 kcal
Tuky <0,5 g 0 g
z toho nasycené 0 g 0 g
Sacharidy 6,5 g 0,3 g
z toho cukry 0 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 1,7 g 0,09 g

Upozornění

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Chraňte před přímým slunečním zářením. Oddělení vrstev není závadou. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do jednoho měsíce.

Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.

Další produkty z kategorie Iontové nápoje

Další produkty od výrobce GymBeam


Top