Hi Tec Nutrition HL IQ 950mg 60 kapslí

Tento exkluzivní produkt Hi Tec Nutrition HL IQ 950mg 60 kapslí od výrobce Hi Tec Nutrition jednoduše můžete pořídit tady teď ve slevě. Teď v akci 330 Kč
Cena: 330 Kč

IQ je výživový doplněk, který přirozeně zvyšuje koncentraci a výkon mozku, zlepšuje myšlení a kreativitu. IQ zvyšuje odolnost proti stresu a zlepšuje spánek. IQ je ideální pro lidi se zvýšeným intelektuálním úsilím, pro studenty nebo sportovce.

Látky obsažené v tomto produktu jsou všechny velmi účinné pro podporu mozkové činnosti, regeneraci a stimulaci.

IQ je speciálně složená novinka pro lidi, kteří těžce pracují, studují a nebo se potřebují připravit na důležité výkony. Jak všichni ví, neurosvalová koordinace je základem i pro každý sport a v tomto je IQ jedinečný, protože dává organismu maximální podporu.

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-tyrosin, taurin, kapsle (hovězí želatina, barvivo: oxid titaničitý), kofein, ženšenový extrakt (kořen), extrakt z ashwagandy (rostlina), rhodiola rosea (kořen), cholin bitartrát, separační činidlo (hořečnaté soli mastných kyselin). 

DÁVKOVÁNÍ:

užívejte 3 kapsle denně zapijte nápojem. Uvedený denní příjem by neměl být překročen.

Upozornění:

Doplňky výživy nenahrazují vyváženou, pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a chladu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Aminokyselinové spektrum

v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
L-Tyrosin 166,67 mg 500 mg

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 3 kapsle
Cholin 16,67 mg 50 mg
Kofein 100 mg 300 mg
Taurin 166,67 mg 500 mg
Extrakt Rhodiola rosea 100 mg 300 mg
Ženšen 100 mg 300 mg
Ashwagandha extrakt z kořene 100 mg 300 mg

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Hi Tec Nutrition


Top