HiTec Nutrition BLADE 2.0 Preworkout 200g

Tento kvalitní a žádaný výrobek HiTec Nutrition BLADE 2.0 Preworkout 200g od populární značky HiTec Nutrition snadno seženete u nás nyní skutečně levně. Nyní pořídíte jen za 379 Kč
Cena: 379 Kč

Před tréninkový komplexní preparát pro sportovce a osoby provádějící silově-vytrvalostní námahu. Rapidně zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve. Pomáhá efektivněji budovat svalovou hmotu.

CO JSOU „NOčka“ (NITRIC OXIDE) PREWORKOUTY?

Nitric Oxide reguluje krevní tok. Rozšiřuje cévy a dodává svalstvu větší množství kyslíku a živin. Svaly proto nabývají na objemu. Nitric Oxide patří mezi nejúčinnější přírodní anabolika, díky němuž se do svalové tkáně dostane více kyslíku a živin a svalová hmota tak rychleji nabude na objemu.

CO JE BLADE 2.0 PREWORKOUT?

BLADE 2.0 PREWORKOUT pump je NOVÝ extrémně kvalitně složený před tréninkový komplexní preparát pro sportovce a osoby provádějící silově-vytrvalostní námahu. Zvyšuje výkonnost během tréninku, tvoří vasodilataci a napomáhá lepší cirkulaci krve.

ÚČINKY BLADE 2.0 PREWORKOUT

BLADE PREWORKOUT je určen nejen pro zvýšení síly, ale i pro vytrvalost. Je perfektním „pre-workout“ přípravkem, který nabudí vaše svaly před těžkým výkonem. Trénink se tak pro vás stane větším požitkem, díky pump-efektu se objem vašich svalů zvětší a díky vasodilataci se živiny dostanou rychleji do svalové tkáně, což vede k efektivnějšímu budování svalové hmoty.

  • napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci
  • zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek
  • podporuje centrální nervový systém
  • stimuluje krevní oběh
  • zvyšuje intenzitu a efektivitu tréninku
  • navyšuje rychlejší růst síly a svalové hmoty
  • Nitric Oxide reguluje krevní tok. Rozšiřuje cévy a dodává svalstvu větší množství kyslíku a živin. Svaly proto nabývají na objemu. Nitric Oxide patří mezi nejúčinnější přírodní anabolika, díky němuž se do svalové tkáně dostane více kyslíku a živin a svalová hmota tak rychleji nabude na objemu.

PRO KOHO JE URČEN BLADE 2.0 PREWORKOUT?

BLADE 2.0 PREWORKOUT je produkt určen pro všechny lidi, kteří chtějí zlepšit své dosavadní sportovní výsledky. Tento doplněk poskytuje nespornou výhodu při fyzické námaze a zefektivní vaše cvičení.

VÍCE O LÁTKÁCHKofein a tyrosin

Stimulují nervový systém, což vede k významnému zvýšení koncentrace v průběhu tréninku.

Kreatin malát

Tri kreatin malát je pokročilá forma kreatinu, která se oproti tradiční formě lépe rozpouští ve vodě, rychleji se vstřebává do krve, a kromě zvyšování síly a růstu svalů má i jistý vliv na lepší spalování tuků.

Citrulin malát

Podílí na odstranění únavy. Podobně jako Arginin prospívá sexuálnímu životu. Při jeho užívání pocítíte méně únavy po sportovním výkonu.

Taurin

Sloučenina nejen příznivá pro detoxikaci organismu, ale také zvyšuje účinek již zmíněného kreatin malátu vzhledem k tomu, že je primárním transportérem této látky.

Beta-alanin

Aminokyselina, která umožňuje zdolat intenzivnější trénink a zamezuje okyselování svalů.

Arginin (AAKG)

Urychluje obnovu buněk, je nutný pro zvýšení syntézy bílkovin (proteosyntéza), zvýšená tvorba svalů lze vysvětlit jednak přímou stimulací růstového hormonu GH a také produkcí oxidů dusíku NO, které způsobují lepší prokrvení svalů – do svalu se tak dostává větší množství živin, zvyšuje se „napumpování svalů“ a v konečném důsledku svalový růst.

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v BLADE 2.0 PREWORKOUTjsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.

Doporučené dávkování:

  • Pro osoby do 80 kg = 1 porce / 9,5g , pro osoby nad 80 kg = 1 porce 19g prášku. Rozpusťte danou porci ve sklenici pitné vody a vypijte 30 minut před tréninkem.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty HiTec BLADE 2.0 Preworkout 200g – Mango:

9,5g RHP 19g RHP
Beta Alanin 2000 mg 4000 mg
L-Arginin 2000 mg 4000 mg
L-Citrulin 2000 mg 4000 mg
Tri kreatin malát 1500 mg 3000 mg
Taurin 500 mg 1000 mg
L-tyrosin 250 mg 500 mg
Kofein 125 mg 250 mg
Extrakt z jader hroznů 50 mg 100 mg
Vitamín C 40 mg 50 % 80 mg 100 %
Vitamín E 6 mg 50 % 12 mg 100 %
Vitamín B3 8 mg 50 % 16 mg 100 %
Vitamín B6 0,7 mg 50 % 1,4 mg 100 %
Vitamín B12 1,25 mcg 50 % 2,5 mcg 100 %
Hořčík 55 mg 50 % 110 mg 100 %

Složení:

Beta-Alanin, Tri Creatine Malate, L-Citrulline Malate, Arginine Alpha Ketoglutarate, regulátor kyselosti: kyselina citrónová a kyselina jablečná, Taurin, L-Tyrosin, Maltodextrin, aroma, hořečnaté soli kyseliny citrónové, kofein, sladidla: Acesulfam K a Sukralóza, protispékavé činidlo: vápenatá sůl kyseliny fosforečné, extrakt z jader vinné révy, kyselina L-askorbová, octan DL-Alfa-Tokoferylu, Nikotinamid, barvivo: Beta karoten, pyridoxín hydrochlorid, Kyanokobalamin.

Alergeny:

Může obsahovat: sóji, vejce, lepek.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce HiTec Nutrition


Top