HMS Masážní hula hoop Home FH01 se závažím fialová

Výjimečný a žádaný produkt HMS Masážní hula hoop Home FH01 se závažím fialová pocházející od značky HMS pořídíte tady teď právě se slevou. Nyní lze objednat jen za 549 Kč
Cena: 549 Kč

FH01 je hula hop obruč s nastavitelnou délkou, masážními výstupky a rotujícím závažím. Funkce obruče FH01 je velice jednoduchá. Konstrukce se skládá z 24 stejných dílů které se do sebe skládají. Aby šla obruč uzavřít, tak je potřeba použít nejméně 14 kusů. Model FH01 je vhodný pro obvod pasu od 50-ti do 104 centimetrů. Jednotlivé díly v sobě skrývají kolejnici, do které se před uzavřením zasune kotva, která je osazena čtyřmi kolečky s kuličkovými ložisky. Ke kotvě je připojeno závaží o hmotnosti 320 gramů.

Délka obruče se nastaví podle obvodu pasu tak, aby byla dostatečně volná, ale zároveň aby nepadala přes boky. Po nastavení délky se obruč uzamkne pomocí spojovacího dílu, který je osazen páčkami pro ovládání zámku. Závaží se následně „vrhne“ směrem, do kterého budeme kroutit boky a začneme trénink. Obruč FH01 je z vnitřní strany opatřena masážními kloboučky s pružinami, které tlumí vibrace od pohybující se kotvy a zároveň příjemně masírují oblast pasu. Intensitu tréninku ovlivňuje rychlost, jakou kroutíme boky.

Pravidelné používání FH01 dokáže zeštíhlit břicho a pas, kroucení boky redukuje tukové tkáně stehen a hýždí. 30 minut tréninku dokáže nahradit až hodinu plavání a nebo 3 hodiny běhu.

Jednotlivé díly obruče jsou vyrobeny z kvalitního PVC, závaží je potaženo gumou a naplněno pískem.

Parametry:

  • Materiál: PVC, ABS, guma, polyester, ocel
  • Počet dílů obruče: 24
  • Pro obvod pasu: 50 – 104 cm
  • Hmotnost závaží: 320 g
  • Délka provázku závaží: 30 cm

Upozornění:

  • Není určeno pro komerční použití
  • Certifikát, norma:

Další produkty z kategorie Masážní válce

Další produkty od výrobce HMS


Top