Husky Bizam 2 Army

Oblíbený výrobek Husky Bizam 2 Army od výrobce HUSKY snadno naleznete tady a teď právě skutečně výhodně! Teď za akční cenu 3307 Kč
Cena: 3307 Kč

Stan Bizam 2 Army z řady Outdoor je ideální pro kempování, víkendové pobyty v přírodě, cykloturistiku či lehčí turistiku. Určitě oceníš jeho nízkou váhu, skladnost a okamžitou použitelnost, díky čemuž je super proStan Bizam 2 Army z řady Outdoor je ideální pro kempování, víkendové pobyty v přírodě, cykloturistiku či lehčí turistiku. příležitostné cestování dvou dospělých osob. Dvouplášťový samonosný stan s vnitřní konstrukcí má maskovací vzor „woodland“. Vlastnosti stanu Bizam 2 Army: Stabilita stanu i v náročných podmínkách zajistí lehká, pevná a pružná durawrapová konstrukce s kolíky k ukotvení. Zátěr materiálů vnějšího stanu i podlážky z Polyurethanu zabraňuje průniku vody. Vysokou odolnost proti vnějším vlivům, prodyšnost a pohodlí zaručují kvalitní materiály, z nichž jsou vyrobeny oba pláště stanu a podlážka. Komfortní vnitřní prostor pro dvě osoby a zavazadla.

PODLÁŽKA: 190T Polyester, PU zátěr 7000 mm H2O

Jedná se o polyesterovou tkaninu. Ta vyniká pevností, ale je lehká zároveň, což je u stanů velkou výhodou.

NOSNÉ PRUTY: Durawrap

Durawrap

Durawrap je v mnoha ohledech zdokonalená verze laminátu, která vzniká nanesením polyesterové fólie na jádro laminátového prutu. Tento vylepšený materiál je celkově nejen trvanlivější, ale i pevnější a pružnější. Jeho velkou výhodou také je, že se při případném zlomení netřepí konce nosných tyčí a nevytváří se tak ostré konce, které by mohly stan poškodit.

VNITŘNÍ STAN: Nylon 190T, Síťová moskytiéra

Nylon 190T

Velmi jemná, lehká a prodyšná syntetická vlákna, která však disponují dostatečnou pevností a pružností. Velice účinně proto odolávají proti roztržení či jinému mechanickému poškození.

Síťová moskytiéra

Jemný, prodyšný a přesto pevný materiál, z něhož je vnitřní síťová moskytiéra vyrobena, umožňuje, aby vzduch ve stanu lépe cirkuloval. Tím je zajištěno kvalitní odvětrávání.

VNĚJŠÍ STAN: 185T Polyester, Polyurethan (zátěr 4 000 mm H2O)

185T Polyester

Jedná se o velmi lehký materiál, který je odolný proti roztržení. Syntetická polyesterová vlákna zvyšují ochranu produktu proti náročným povětrnostním podmínkám, vyblednutí a rozsáhlému navlhnutí, neboť usychají skutečně rychle.

Polyurethan (zátěr 4 000 mm H2O)

Polyurethanový zátěr představuje trvalou impregnaci, která se nanáší přímo na materiál v různých vrstvách. Tato speciální úprava látky zabraňuje průniku vody. Parametr zátěru určuje výšku vodního sloupce (udávaného v mm H2O), jinými slovy schopnost materiálu odolávat tlaku vody.

Další produkty z kategorie Stany

Další produkty od výrobce HUSKY


Top