Husky Boston 5 Dural

Unikátní produkt Husky Boston 5 Dural od odblíbeného výrobce HUSKY jednoduše pořídíte zde teď se slevou. Akční cena 10192 Kč
Cena: 10192 Kč

Rodinný stan Boston 5 Dural využiješ při delším kempování s rodinou či přáteli, nebo na vodáckých a cyklistických výpravách. Uvnitř najdeš komfortní a prostornou předsíň s dvěma vchody, kde lze trávit čas i za nepříznivého počasí. Kromě ní stan disponuje i velkou odepínací ložnici pro pět osob se samostatným vchodem. Vlastnosti stanu Boston 5 Dural: Křížová duralová konstrukce s kolíky k ukotvení pro stabilitu za každého počasí Provedení Dural garantuje vysokou životnost konstrukce a umožňuje snadnou manipulaci při stavbě a sbalení stanu. Zátěr materiálů vnějšího stanu z Polyurethanu zabraňuje průniku vody. Vysokou odolnost proti vnějším vlivům, prodyšnost a pohodlí zaručují kvalitní materiály, z nichž je stan vyroben. Multifunkční předsíň se dvěma samostatnými vchody pro usnadnění pohybu. Z dveří předsíně lze v horkém létě vytvořit příjemně stínící markýzu. Komfortní vnitřní prostor s velkou ložníci pro pět lidí.

PODLÁŽKA: Vrstvený Polyethylen

Vrstvený Polyethylen

Jedná se o velmi pevný materiál, používaný u podlážek především velkých stanů. Podlážka z tohoto materiálu je oděru vzdorná a proto je velmi oblíbená právě u rodinných stanů. Samozřejmostí je odolnost proti promoknutí, která je nezbytná.

NOSNÉ PRUTY: Dural

Dural

Materiál, který je díky svým příznivým vlastnostem hojně využíván pro vnější konstrukce stanů a to zejména u expedičních stanů, kde se počítá každý gram. Dural je slitinou hliníku s příměsí dalších prvků, kterým vděčí za svou nízkou hmotnost a schopnost vydržet větší zatížení.

VNITŘNÍ STAN: Nylon 190T, Síťová moskytiéra

Nylon 190T

Velmi jemná, lehká a prodyšná syntetická vlákna, která však disponují dostatečnou pevností a pružností. Velice účinně proto odolávají proti roztržení či jinému mechanickému poškození.

Síťová moskytiéra

Jemný, prodyšný a přesto pevný materiál, z něhož je vnitřní síťová moskytiéra vyrobena, umožňuje, aby vzduch ve stanu lépe cirkuloval. Tím je zajištěno kvalitní odvětrávání.

VNĚJŠÍ STAN: 185T Polyester, Polyurethan (zátěr 3 000 mm H2O)

185T Polyester

Jedná se o velmi lehký materiál, který je odolný proti roztržení. Syntetická polyesterová vlákna zvyšují ochranu produktu proti náročným povětrnostním podmínkám, vyblednutí a rozsáhlému navlhnutí, neboť usychají skutečně rychle.

Polyurethan (zátěr 3 000 mm H2O)

Polyurethanový zátěr představuje trvalou impregnaci, která se nanáší přímo na materiál v různých vrstvách. Tato speciální úprava látky zabraňuje průniku vody. Parametr zátěru určuje výšku vodního sloupce (udávaného v mm H2O), jinými slovy schopnost materiálu odolávat tlaku vody.

Další produkty z kategorie Stany

Další produkty od výrobce HUSKY


Top