Husky Drape Ladies -20°C

Velmi oblíbený produkt Husky Drape Ladies -20°C od společnosti HUSKY jednoduše můžete najít zde nyní téměř zdarma. V akci od 5517 Kč
Cena: 5517 Kč

Špičkový spací pytel pro ženy Drape Ladies -20 °C ti pomůže zvládnout extrémní klimatické podmínky opravdu komfortně. Je mimořádně lehký, vysoce hřejivý a nezabere mnoho místa, takže je obzvlášť vhodný jako výbava pro náročné vysokohorské expedice. • Výplň z husího peří pro vynikající tepelný komfort i ve skutečně mrazivých teplotách.
• Vysoká odolnost, pohodlí a skvělé izolační vlastnosti díky prvotřídním materiálům na vnitřní i vnější straně.
• Protiskluzové pásy na zadní části zabraňují sklouzávání spacáku z podložky.
• Součástí standardní výbavy je zateplovací límec pro zvýšení tepelného komfortu.
• Značkový, zateplený dvoucestný zip s pojistkou pro snadnou manipulaci.
• DALŠÍ VÝBAVA: vnější a vnitřní kapsa, tvarovaná oblast nohou, vnitřní zateplovací léga, stahování kapuce, skladovací vak.

Náplň husí peří 600g, 90/10- 700cuin
Konstrukce komorová
Vnitřní materiál 30D 350T Nylon
Vnější materiál 30D 350T Nylon Ripstop
Příslušenství kompresní obal, skladovací vak, poutka pro skladování, protiskluzové pásy
Hmotnost 1250g
Doporučená maximální výška osoby 175 cm
Rozměr sbalený 35 x 20 cm
Rozměr 80 x 200cm

VNĚJŠÍ MATERIÁL: 30D 350T Ripstop Nylon

Velmi jemná, lehká a prodyšná 100% nylonová vlákna, která zároveň dosahují dostatečné pevnosti a pružnosti. Velice účinně proto odolávají proti roztržení či jinému mechanickému poškození. Materiál je vodoodpudivý.

VNITŘNÍ MATERIÁL: 30D 350T Nylon

Velmi jemná, lehká a prodyšná 100% nylonová vlákna, která zároveň dosahují dostatečné pevnosti a pružnosti. Velice účinně proto odolávají proti roztržení či jinému mechanickému poškození. Materiál je vodoodpudivý a je také vhodný do nízkých teplot, neboť má dobré tepelně izolační vlastnosti.

NÁPLŃ: Husí peří 600 g – 90/10, 700 cuin

Husí peří 600 g (prachové peří/ drobná pírka – 90/10, plnivost – 700 cuin)

Husí peří patří v současné době mezi vůbec nejkvalitnější přírodní vyplňovací materiály. Jeho silnou stránkou jsou nadstandartní tepelně izolační vlastnosti, velmi nízká hmotnost a dobrá stlačitelnost náplně, která zajišťuje malý objem. To vše při zachování dlouhé životnosti. Pro tyto své přednosti splňuje vysoké nároky, které jsou kladeny zejména na zimní expediční spací pytle.
U péřových spacích pytlů je smícháno prachové peří s drobnými pírky. Prachové peří plní funkci izolační a drobná pírka zaručují tzv. LOFT efekt neboli nadýchatelnost. V případě peří se uvádí ještě jednotka cuin, která určuje maximální schopnost peří vyplnit objem. Čím vyšší je tato hodnota, tím je plnivost lepší.

Extreme: -20°C

Spodní hranice, extrémní teplota, kde je nebezpečí poškození zdraví podchlazením vztahuje se na normální ženu a na normální podmínky). Tato teplota vyjadřuje bod nebezpečí vedoucí až k smrti.

Limit: -6°C

Spodní hranice, při které uživatel spacího pytle ve skrčené poloze těla, je celkově v tepelné rovnováze a právě nepociťuje chlad (vztahuje se na normálního muže a na normální podmínky).

Comfort: 2°C

Spodní hranice rozsahu komfortu, při které uživatel spacího pytle v uvolněné poloze těla, např. v poloze na zádech je celkově v tepelné rovnováze a nepociťuje chlad (vztaženo na normální ženu a na normální podmínky).

Další produkty z kategorie Spacáky

Další produkty od výrobce HUSKY


Top