Husky Junior Army -10°C

Oblíbený a kvalitní kus Husky Junior Army -10°C od populárního výrobce HUSKY jednoduše seženete právě nyní za výprodejovou cenu! Nabídky od 1437 Kč
Cena: 1437 Kč

Zmenšená verze klasického mumiového spacího pytle s delším zipem. Junior Army -10 °C v maskovacím designu je ideálním parťákem pro starší děti na tábory, vodácké výpravy nebo klasické kempování. Mladí cestovatelé určitě ocení výběr z více barevných provedení, nízkou hmotnost i rozumné rozměry sbaleného spacího pytle. Výhody: Kvalitní výplň ze 1-kanálkového dutého vlákna pro skvělý tepelný komfort. Vysokou odolnost, prodyšnost a izolační vlastnosti zaručí nejkvalitnější materiál na vnitřní i vnější stran. Součástí standardní výbavy je stahovací límec. Podélné zapínání a systém pravého a levého zipu pro snadnou manipulaci. Další výbava: vnější a vnitřní kapsička na drobnosti, stahování okolo hlavy, krycí léga hlavního zipu. Spacák je vhodný pro děti od věku 10 let, kterým vydrží do dospělosti.

VNITŘNÍ MATERIÁL: 100% Polyamid

VNĚJŠÍ MATERIÁL: Polyester

NÁPLŇ: 1-kanálkové duté vlákno

Extreme: -10°C

Spodní hranice, extrémní teplota, kde je nebezpečí poškození zdraví podchlazením vztahuje se na normální ženu a na normální podmínky). Tato teplota vyjadřuje bod nebezpečí vedoucí až k smrti.

Další produkty z kategorie Spacáky

Další produkty od výrobce HUSKY


Top