Ibera Brašna nosičová BA18 Pak Rak MultiMount

Unikátní a žádaný kus Ibera Brašna nosičová BA18 Pak Rak MultiMount od značky Ibera jednoduše pořídíte na našich stránkách téměř zdarma! Nabídka již od 1379 Kč
Cena: 1379 Kč

IBERA vyvinula nový PakRak MultiMount Bags unikátní systém upínání cyklistických brašen na nosiče jízdních kol všech výrobců. 370x220x200Brašny IBERA tak na nosiče přichytíte pomocí klipu PakRak Clip-On pevně, bezpečně, během několika sekund, bez nutnosti nářadí, popruhů, nebo gumicuků. Nic není tak snadné a pohodlné, jako PakRak Clip-On integrovaný systém značky IBERA. Brašna obsahuje speciální adaptér, který lze namontovat na nosiče různých výrobců, díky kterému může využívat PakRak systém i uživatel, který není vybaven nosičem Ibera. Univerzální, je určena pro většinu druhů jízdních kol, pro většinu všech nosičů, do všech terénů, pro víkendové výlety, jízdy do práce, do školy, atd.
Hlavní polstrovaná kapsa pro ochranu křehkých předmětů, vnitřní síťovaná kapsa, 2 vnější boční kapsy, odepínatelná páska pro nošení přes rameno. Reflexní prvky, pásek pro připnutí zadní blikačky.
##
Výrobce IBERA
Objem 15 L
Rozměr 370x220x250
Barva černá
Materiál voděodolný Nylon 600D
Připevnění PakRak Clip-On MultiMount
Hmotnost 1080 g
Kompatibilita veškeré nosiče Ibera + nosiče různých, výrobců

Další produkty z kategorie Cyklistické brašny

Další produkty od výrobce Ibera


Top