Intex 68305 Challenger K1 kajak

Tento oblíbený produkt Intex 68305 Challenger K1 kajak originál od značky Intex můžete pořídit zde teď právě za akční cenu. Akční cena již od 2499 Kč
Cena: 2499 Kč

Je určen pro 1 osobu. Tento nafukovací kajak je vhodný pro vodácké začátečníky, ale i pokročilé vodáky. Nafukovací kajak Challenger K1 potěší příjemným designem, snadnou manipulací a velice kvalitním materiálem. Hodí se i ke sjíždění mírnějších peřejí. Kajak INTEX Challenger K1 má 2 vzduchové komory, ventily pro rychlé nafouknutí a vyfouknutí. Kajak má nafukovací podlahu, nafukovací sedačku s opěrkou. Ve špičce kajaku je síť Cargo pro upevnění osobních věcí. Vpředu a vzadu po obvodu kajaku je lano.
Kajak je vyroben z robustního PVC, které neobsahuje ftaláty o síle stěn 0,73 mm. Model je tvořen jednou vzduchovou komorou a disponuje nízkým profilem, který je vhodný pro jezera a mírné řeky. Kokpit kajaku je navržen pro maximální komfort a dostatek volného místa. INTEX Challenger K1 je dále vybaven provazy pro manipulaci s kajakem na zádi a přídi, sítí na přídi pro zavazadlo a nafukovacím sedadlem s opěrkou. Pádla jsou vyrobený z plastu a hliníku. Opravná sada přiložena.
Kvalitní konstrukční provedení potvrzují certifikáty kvality GS, TÜV a NMMA.

Technický popis:
– rozměry 274 x 76 x 33cm
– 2 vzduchové komory
– ventil pro rychlé nafouknutí a vyfouknutí
– lano na přídi a zádi kajaku
– nafukovací podlaha
– nafukovací sedačka s opěrkou
– doporučené maximální obsazení jedna dospělá osoba
– nosnost 100 kg
– oko na ukotvení člunu
– síla stěn 0,75 mm
– materiál PVC bez použití ftalátů
– certifikát NMMA, GS TÜV
– hmotnost: 12,85 kg

Výbava lodě:
– záplaty na opravu
– provaz po obvodu lodi na přední a zadní straně
– hliníkové pádlo
– nafukovací pumpa

Další produkty z kategorie Čluny

Další produkty od výrobce Intex


Top