Lake CX177 černá/reflex tretry

Tento designový kus Lake CX177 černá/reflex tretry originál od značky Lake snadno můžete pořídit tady teď právě skutečně levně. Ceny od 3790 Kč
Cena: 3790 Kč

Výkonostní silniční tretry LAKE CX177 s jedním upínacím systém BOA a unikátní podrážkou ze vstřikovaného nylonu poskytující velkou míru pohodlí při vysoké výkonosti. Svršek modelu je vyroben ze syntetické kůže Clarino Microfiber specifickou svojí nízkou hmotností a odolností při zachování vysoké prodyšnosti. Svými vlastnostmi a funkcí se blíží pravé kůži. Svršek
Clarino Microfiber Leather v kombinaci se síťovinou. V oblasti upínacího systému BOA® jsou použity odolné Carbitexové panely pro snížení tření lanka.

Podešev
Road Sport Fiberglass Sole je vyrobena ze vstřikovaného nylonu. Tímto způsobem vyrobená podrážka je unikátní svým pohodlím při zachování vysoké výkonosti. Žádná jiná podrážka ze vstřikovaného nylonu nenabízí stejnou úroveň tuhosti a pohodlí. V provedení pro uchycení kufru na 3 závitové díry.

Upínání

Jeden upínací systém L6 BOA® Push/Pull. Vyznačuje se svojí odolností proti nárazu a ochraně proti vniknutí nečistot a náhodnému otevření.

Velikosti
– Standardní: celá čísla – 36-48; 50
– WIDE: celá čísla – 39-48; 50

Následná péče a údržba treter při používání:
– V případě znečištění otřete svršek navlhčeným hadříkem s mýdlovou vodou.
– V případě nutnosti je možné použít kartáček pro mechanické odstranění nečistot.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Lake


Top