Lake CX241 černo/stříbrné tretry POUZE EU 44 (VÝPRODEJ)

Kvalitní a velmi žádaný výrobek Lake CX241 černo/stříbrné tretry POUZE EU 44 (VÝPRODEJ) značky Lake získáte tady levně! Akční cena od 5738 Kč
Cena: 5738 Kč

Silniční tretry CX241 byly navrženy pro jezdce, kteří vyžadují specifické tvarování tretry v jejich jednotlivých místech. Díky odděleným, jednotlivě nastavitelným segmentům lze citlivě volil sílu dotažení a zohlednit například větší šířku nohy, vyšší nárt, nebo vystupující klouby a kosti. Individuální přizpůsobení se specifickému tvaru nohy předchází bolestem a napomáhá jezdci vydržet v tretrách po delší dobu bez bolesti a nepříjemného tlaku.

Tretry jsou vybaveny dvěma upínacími systémy BOA a 100% karbonovou podrážkou Lake Race zajišťující vysokou tuhost s požadovaným přenosem síly na pedál s možností individuálního tvarování patního karbonového dílu. V kombinaci s gumou Mountain Race X jsou tretry zároveň pohodlné i při chůzi. Svršek modelu je vyroben z kvalitní hovězí kůže s dlouhou životností zachovávající si vysokou prodyšnost a voděodolnost.

Svršek
Oddělené segmenty z hovězí kůže v kombinaci s podšívkou NuFoam. Vlastnosti přírodní kůže se díky své pružnosti a nízké hmotnosti skvěle hodí pro využití v oblasti, kde má být chodidlo pohodlně zafixováno. Svršek tvořený z jednotlivě nastavitelných segmentů se velmi dobře přizpůsobí libovolnému tvaru chodidla. Podšívka je tvořena materiálem NuFoam, který je vysoce flexibilní, což tretře dovoluje se ještě lépe přizpůsobit tvaru nohy se zachováním prodyšnosti.

Vlastnosti modelu CX241 vám dávají unikátní možnost si ještě více individuálně přizpůsobit tvar tretry vlastní noze. Díky tvarovatelnému karbonovému patnímu dílu, můžete tretru opakovaně přizpůsobit tvaru nohy a tím dosáhnout lepšího pocitu uvnitř tretry i vyšší efektivity šlapání.

Podešev
Lake Competition 100% karbonová podrážka v provedení na uchycení kufru na 3 díry. 100% podrážka z uhlíkových vláken poskytuje ideální přenos síly na pedál v kombinaci s výbornou tuhostí, nízkou hmotností a elegantním vzhledem.

Upínání

Dva upínací systémy BOA s oboustranným nastavením regulace upnutí Push/Pull IP1 BOA®. Díky Oboustrannému systému upínání dosáhnete optimálního dotažení.

Velikosti
– Standardní: celá čísla – 36-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5
– WIDE: celá čísla – 37-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5

Následná péče a údržba treter při používání:
– Základem ošetření obuvi je kvalitní impregnace, a to ještě před prvním nošením.
– Hlavní funkcí impregnace je zabránit pronikání vlhkosti do obuvi. Tím je svršek treter nejen chráněn před poškozením, ale především zajišťuje pružnost a dlouhou životnost.
– Používejte standardní impregnaci určenou na obuv z pravé kůže.
– Impregnaci aplikujte na čistou a dobře vysušenou obuv.
– V případě nutnosti je možné použít kartáček pro mechanické odstranění nečistot.
Více zde:

Další produkty z kategorie Cyklistické tretry

Další produkty od výrobce Lake


Top