LSP Nutrition L-Tryptophan 100% 150g

Tento výjimečný kus LSP Nutrition L-Tryptophan 100% 150g pocházející od značky LSP Nutrition snadno najdete na našich stránkách nyní opravdu výhodně. Akční cena již od 485 Kč
Cena: 485 Kč

L-tryptofan v nejvyšší kvalitě od německé značky LSP

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Zlepšení kvality spánku
  • Potlačení depresí, úzkosti, projevů PMS

Co je tryptofan:

Tryptofan je jednou z osmi esenciálních aminokyselin, kterou si tělo nedokáže vyrobit a musí ji získat z potravy. Tryptofan je známý především jako prekurzor serotoninu a melatoninu. V potravě jej můžete najít hlavně v mase, rybách či mléčných výrobcích. Výhodou tryptofanu je, že výrazně pomáhá zlepšit náladu člověka a kvalitu spánku, což je důležité hlavně u lidí, kteří jsou vystaveni zvýšené fyzické námaze. Podle mnoha studií právě kvalitní spánek zpomaluje stárnutí, proto je přijímání tryptofanu důležité.

Účinky tryptofanu: Tryptofan zlepšuje náladu, spánek i regeneraci organismu, odstraňuje stres a zabraňuje vzniku depresí. Často se používá i při odvykání od kouření a alkoholu. S jeho pomocí se zbavíte nepokojného a plytkého spánku, nadměrné chuti do jídla a bolesti hlavy a předejdete vzniku migrény. Tryptofan je také přírodní prostředek pro zlepšení nálady, odstranění deprese, pocitu strachu, úzkosti a napětí. Je proto mimořádně vhodným doplňkem v dnešním uspěchaném světě, který je plný stresu a depresí.

SLOŽENÍ:

obsahuje: 100% L-tryptofan

DÁVKOVÁNÍ:

500 mg (1 čajová lžička) rozpusťte ve 100 ml vody/džusu. Pijte jednou denně, ideálně nalačno před spaním

Aminokyselinové spektrum

ve 100 g
L-Tryptofan 500 mg

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce LSP Nutrition


Top