LSP Sports Nutrition Argilean 250g

Velmi oblíbený výrobek LSP Sports Nutrition Argilean 250g značky LSP Sports Nutrition snadno můžete pořídit tady teď ve slevě! Teď za akční cenu 539 Kč
Cena: 539 Kč

Argilean od LSP je 100% čistý , micronizovaný a stabilní L-arginin prášek. ArgiLean ® je 100% čistý , micronizovaný a stabilní L-arginin prášek. Je zcela rozpustný a stabilní v kapalině a je k dispozici tělu jako volná aminokyselina ihned po použití. ArgiLean ® je té nejvyšší kvality , vyrobené v Německu v jakosti ISO 9001:2000 a je bez nežádoucích nečistot . ArgiLean ® obsahuje aminokyselinu L-Arginin, která slouží jako zdroj oxidu dusnatého (nitric oxide), který podporuje uvolnění a rozšíření cév, což napomáhá většímu přívodu kyslíku a potřebných živin pro svalstvo.L-Arginin je součástí proteinů, které podporují tvorbu a udržování svalů.

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 5g argininu rozmíchaný ve vodě nebo ovocné šťávě asi 30 minut před zvýšenou fyzickou aktivitou.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty LSP Argilean 250g:

ve 100g
Energetická hodnota 1700 kJ
406,3 kcal
Tuky 0 g
Sacharidy 0 g
Bílkoviny 100 g
Obsah účinných látek
L-arginin 100000 mg

Složení:

Arginine v prášku

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce LSP Sports Nutrition


Top