MaxxWin Beta Alanine 1000 120 kapslí

Zlevněný produkt MaxxWin Beta Alanine 1000 120 kapslí od kvalitní značky Maxxwin můžete sehnat u nás za výprodejovou cenu! Nabídky od 188 Kč
Cena: 188 Kč

Beta Alanine 1000 od Maxxwin snižuje negativní účinky kyseliny mléčné a rychlou únavu částí těla. Díky němu budete moci trénovat mnohem déle! Delší trénink, vyšší výkony, lepší pocit! Toto jsou vlastnosti produktu, nazývaný jako Beta Alanine 1000. Látka beta alanin je součástí Karnosinu – přirozeně se vyskytující antioxidant v našem těle, který pomáhá stabilizovat svalové Ph a tím zabraňuje tvorbě kyseliny mléčné. Jeho produkce s přibývajícím věkem klesá, proto je téměř nutné ho doplňovat.

  • Delší doba tréninku
  • Oddaluje únavu částí těla
  • Působí proti kyselině mléčné

Stává se vám také, že při běhu, cyklistice, plavání, zkrátka jakékoli fyzické aktivitě, najednou ztěžknou nohy či ruce, a musíte si orazit, přitom fyzička to stále zvládá? To má za následek právě kyselina mléčná, která se postupně při tréninku tvoří v našich končetinách. Beta Alanine 1000 byl navržen tak, aby právě tento jev potlačil!

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 2x denně 2 kapsle. V tréninkových dnech doporučujeme vzít 30 minut před tréninkem

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty MaxxWin Beta Alanine 1000 120 kapslí:

v porci 1cps
Beta alanin 500 mg

Složení:

Beta Alanin, transparentní želatinová kapsle, fosforečnan vápenatý E341 – protispékavá látka, Stearát hořečnatý E470b – protispékavá látka

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top