MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g

Oblíbený kus MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g od odblíbeného výrobce Maxxwin jednoduše najdete u nás teď za akční cenu! Nabídky již od 126 Kč
Cena: 126 Kč

Carbo Maxx od Maxxwin je hroznový cukr a maltodextrin. Silná kombinace k velice rychlému, téměř okamžitému doplnění energie! Jedná se o přírodní zdroj rychlé doplnění energie. Dextróza, neboli hroznový cukr, je přírodně se vyskytující oligosacharid a polysacharid. V kombinaci s maltodextrinem, který je znám jako výhodný zdroj energie pro sportovce, tvoří ideální kombinaci k doplnění sacharidů. Pokud vaše svaly vyčerpaly všechnu svou energii, ale vy ještě nemáte dost, pak je CARBO MAXX pro vás tím správným suplementem. Svaly rychle doplní potřebnými látkami, a během okamžiku jsou připraveny zvládnout další výkon!

  • 100% přírodní
  • Rychlý zdroj energie
  • Čistá kombinace nejúčinnějších sacharidů
  • Postupné uvolňování do krevního oběhu
  • V kombinaci s kreatinem, znásobuje jeho účinnost

Doporučené dávkování:

  • Denní dávka závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Doporučujeme rozložit denní dávku 100 g do 2 – 3 porcí, rozpustit ve vodě nebo jiném nápoji.

Upozornění: Potravina pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty MaxxWin Carbo Maxx (hroznový cukr) 500g:

ve 100g
Energetická hodnota 1566,55 kJ
368,6 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 92,15 g
Z toho cukry 87,755 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Sodík <5,5 mg

Složení:

Dextróza (95%), maltodextrin (5%)

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Gainery

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top