Maxxwin Glutamine MAXX 3000 180 tablet

Kvalitní kus Maxxwin Glutamine MAXX 3000 180 tablet od známé značky Maxxwin jednoduše pořídíte právě nyní levně. Ceny od 312 Kč
Cena: 312 Kč

Glutamine MAXX 3000 od Maxxwin je ideální pro maximální regeneraci, podporu imunitního systému, ochranu svalové hmoty a růst svalů! L-glutamin je vysoce hodnocen pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a urychlení tvorby čisté svalové hmoty. Je to nejvíce zastoupená aminokyselina v lidském těle. Dokáže zabránit rozpadu ostatních aminokyselin, a v neposlední řadě podporuje imunitní systém. L-glutamin je látka, kterou by neměl opomíjet žádný sportovec, protože jednoznačně působí na zlepšení sportovního výkonu. Je součástí bílkovin, které jsou nezbytné pro tvorbu svalů a regeneraci. V každé dávce GLUTAMINE MAXX 3000 najdete 3000 mg vysoce kvalitního L-glutaminu!

  • Rychlá regenerace
  • Podpora imunitního systému
  • Tvorba čisté svalové hmoty
  • L-glutamin je nejvíce zastoupená aminokyselina v lidském těle

Doporučené dávkování:

  • Základní denní dávka jsou 3 tablety. Dávku dvě tablety vezměte ihned po tréninku a 1 tabletu před spaním. Dávky zapijte dostatečným množstvím vody nebo oblíbeného nápoje.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost na obalu.

Nutriční hodnoty MaxxWin Glutamine MAXX 3000 180 tablet:

v porci 1tbl
L-glutamin 1000 mg

Složení:

L-glutamin, mikrokrystalická celulóza. Protispékavé látky: stearan hořečnatý E470b, Fosforečnan vápenatý E341.

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top