MaxxWin Tribulus 90% + Piperine 90 kapslí

Tento nejprodávanější výrobek MaxxWin Tribulus 90% + Piperine 90 kapslí od značky Maxxwin snadno můžete pořídit u nás nyní v akci! Ceny od 235 Kč
Cena: 235 Kč

Tribulus 90% + Piperine – 90cps Maxxwin s extraktem z černého pepře. Zvyšuje hladinu testosteronu, svalovou sílu a upravuje tělesné složení (poměr svalstva a tuku). Doplňěk stravy pro muže, zvyšující hladinu testosteronu v těle. Jedná se o přirodní stimulant, který vyhledávají muži zejména po 30 letech věku, kdy právě hladina testosteronu začíná klesat. V každé tobolce najdete 500mg Tribulus terrestris s obsahem 90% saponinů, který zaručuje vysokou účinnost, a navíc obsahuje extrakt z černého pepře (piperin), který svými účinky dokáže zvyšovat účinky jiných látek (tribulus, kurkumin). Tribulus terrestris (Kotvičník zemní) se používal po staletí ve starověkém Řecku, Indii a Africe k omlazení těla, zvýšení fyzické kondice a zvýšení testosteronu v mužském těle a obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů.“ Dále zvýšuje svalovou sílu a účinně působí na tělesné složení (poměr svalstva a tuku). Vhodné nejen pro vrcholové, ale i rekreační sportovce.

  • Extrakt z černého pepře (piperin) zvyšující účinky tribulusu
  • Zvyšuje hladinu testosteronu
  • Zvyšuje svalovou sílu
  • Upravuje tělesné složení (poměr svalstva a tuku)

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1x denně 2 kapsle, vždy před tréninkem nebo fyzickým výkonem.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty MAXXWIN Tribulus 90% + Piperine 90 kapslí:

v porci 1cps
Tribulus Terrestris 500 mg
Extrakt černého pepře (obsahuje Piperin) 2,5 mg

Složení:

Tribulus Terrestris (standardizovaný extrakt 90% saponinů), transparentní želatinová kapsle, extrakt černého pepře (obsahuje Piperin).

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top