Merco Aerobic Band posilovací guma modrá

Tento nejprodávanější kus Merco Aerobic Band posilovací guma modrá pocházející od značky Merco pořídíte teď za akční cenu! Ceny od 75 Kč
Cena: 75 Kč

Merco Aerobic Band je 120 cm dlouhý a 15 cm široký pružný pás, jehož využívání při cvičení zlepšuje pozitivní i negativní sílu zejména hýžďových, zádových a břišních svalů, jejich výkonnost, mohutnost, pevnost, rozsah pohybu a celkovou svalovou koordinaci. To vše plynule, rovnoměrně a bez nežádoucích vedlejších dopadů. Posilovací guma Merco Aerobic Band je vyrobená z velice pružného a na omak příjemného termoplastického elastomeru (TPE), jenž si i při dlouhodobém používání a vysoké zátěži zachovává stoprocentní vlastnosti. Aerobní gumu Merco Aerobic Band nabízíme ve čtyřech různých tuhostech, aby odpovídaly individuálním požadavkům každého uživatele.

Odpor gumy můžete samozřejmě ovlivnit i užším či širším držením, či kombinací jednotlivých tuhostí. Správná tuhost je taková, když po 10 opakováních jednoho cviku ucítíte svalovou námahu. Pro snažší identifikaci jsou odporové gumy Merco Aerobic Band barevně rozlišené (růžová / light, zelená / medium, modrá / strong, šedá / super strong).

Merco Aerobic Band:

růžová – 1200 x 150 x 0.25 mm
zelená – 1200 x 150 x 0.40 mm
modrá – 1200 x 150 x 0.50 mm
šedá – 1200 x 150 x 0,65 mm

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top