Merco Double Resistance brzdící padák černá

Kvalitní výrobek Merco Double Resistance brzdící padák černá od kvalitní značky Merco jednoduše pořídíte na našich stránkách nyní skutečně levně. Právě teď jen za 390 Kč
Cena: 390 Kč

Brzdící padák Merco Resistance Vám pomocí progresivního odporu pomůže zdokonalit silový i rychlostní trénink spodní poloviny těla. Zajímavostí je, že odpor vzduchu způsobí zpětnou tažnou sílu, takže čím rychleji běžíte, tím větší je právě tato tahová síla. Kromě nárůstu dynamiky a vytrvalosti vede používání odporového padáku Merco Resistance i ke zdokonalení délky a frekvence kroku, čímž je dosažená maximální finální rychlost. Součástí padáku Merco Resistance jsou všité panely ze síťoviny, které zajistí, aby se tažné popruhy nezamotávali a stabilizují padák v průběhu pohybu pro optimální záběr padáku.

Brzdící padák Merco Resistance je vyrobený z voděodolného polyesteru, jeho průměr je 140 cm = odpor přibližně 30 lb (14 kg) a je vybavený 160 cm dlouhým polyesterovým popruhem s plastovou přezkou, jenž snadno a rychle připnete k 5 cm širokému bedernímu pásu s možností nastavení obvodu až do 110 cm.

Balení odporového padáku Merco Double Resistance obsahuje dva tyto padáky a jako tréninková pomůcka je ideální pro všechny sportovce, kteří potřebují až dvakrát rychleji zlepšit rychlost a sílu spodní poloviny těla pomocí běhu.

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top