Merco LP8091 zátěžová vesta

Exkluzivní výrobek Merco LP8091 zátěžová vesta s osvědčenou značkou Merco snadno seženete u nás právě opravdu levně. V akci od 1990 Kč
Cena: 1990 Kč

Zátěžová vesta je nepostradatelnou pomůckou ke zvýšení síly, vytrvalosti a podílu svalů lidského těla při všech variantách silového tréninku. Zátěžové vesta, ale není určená jen pro sportovce, lze jí použít i při pohybu zaměřeného na odbourávání tělesného tuku. A co je nejdůležitější, vše bez ohrožení biomechaniky. Prémiová zátěžová vesta Livepro LP8091 je vyrobená z mimořádně pevné a oděru odolné nylonové tkaniny, s dvojitým vnitřním šitím a s vyztuženými a extra polstrovanými rameny.

O zátěž vesty se starají rovnoměrně rozmístěné sáčky s pískem, aby nedocházelo k jednostrannému zatížení těla a vesta dobře seděla i při maximální zátěži (10 nebo 20 kg) a nejnamáhavějších aktivitách. Jednoduchým vyjmutím, nebo doplněním jednotlivých sáčků, si můžete upravit celkovou hmotnost tak, aby přesně odpovídala potřebám Vašeho tréninku.

Upínací systém vesty tvoří dvojitý široký pás se suchým zipem. Zátěžová vesta Livepro LP8091 je na prsou i zádech vybavená reflexními pruhy a vybrat si jí můžete v hmotnostech 10 kg a 20 kg.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Merco


Top