Merco Resistance brzdící padák červená

Tento skvělý kus Merco Resistance brzdící padák červená od výrobce Merco snadno můžete získat právě nyní ve výprodejové akci! Nyní pořídíte jen za 195 Kč
Cena: 195 Kč

Brzdící padák Merco Resistance vám pomocí progresivního odporu pomůže zdokonalit silový i rychlostní trénink spodní poloviny těla. Zajímavostí je, že odpor vzduchu způsobí zpětnou tažnou sílu, takže čím rychleji běžíte, tím větší je právě tato tahová síla. Kromě nárůstu dynamiky a vytrvalosti vede používání odporového padáku Merco Resistance i ke zdokonalení délky a frekvence kroku, čímž je dosažená maximální finální rychlost. Součástí padáku Merco Resistance jsou všité panely ze síťoviny, které zajistí, aby se tažné popruhy nezamotávali a stabilizují padák v průběhu pohybu pro optimální záběr padáku.

Brzdící padák Merco Resistance je vyrobený z voděodolného polyesteru, jeho průměr je 140 cm = odpor přibližně 30 lb (14 kg) a je vybavený 160 cm dlouhým polyesterovým popruhem, který se pomocí suchého zipu snadno a rychle uchytí okolo pasu s obvodem od 80 do 100 cm.

Odporový padák Merco Resistance je ideální tréninková pomůcka pro všechny sportovce, kteří chtějí zlepšit rychlost a sílu spodní poloviny těla pomocí běhu.

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top