Meteor 22544 City Berlin šedá

Designový kus Meteor 22544 City Berlin šedá originál od značky Meteor můžete sehnat právě teď za výhodnou cenu! Právě lze objednat jen za 2699 Kč
Cena: 2699 Kč

Městská koloběžka Meteor City Berlin je model z nejnovější řady koloběžek značky Meteor, určený pro rekreační jízdu. Je vyrobena z nejkvalitnějšího hliníku, díky čemuž se vyznačuje velmi dobrou životností a ocelové šrouby zaručují pevné spojení jednotlivých prvků. Díky rychlému skládacímu systému lze koloběžku snadno skládat, skladovat (po sklopení zabírá málo místa) a přenášet pomocí přiloženého popruhu. Široká řídítka s pryžovými úchyty dokonale pohlcují všechny otřesy po dobu jízdy na nerovném terénu a zajišťují pevný úchop. Komfortní jízda je možná díky tlumičům předního a zadního kola. 3-stupňové nastavení výšky řídítek umožňuje nastavit řídítka také pro osoby s větší výškou. Velká deska usnadňuje držení rovnováhy a zajišťuje větší stabilitu. Velká kola a kvalitní ložiska výrazně zvyšují hladkost a bezpečnost jízdy. Stojánek umožňuje postavit koloběžku, aniž byste ji museli opírat například o zeď.

Koloběžka je navíc vybavena blatníky pro ochranu proti postříkání, blatník umístěný na zadním kole zároveň slouží jako brzda. Novinkou je ruční brzda umístěná na řídítkách, která umožňuje rychlé a účinné zastavení. Originální barva činí výrobek jedinečným a elegantním, skvěle se hodí jako dárek. Díky anodizaci má koloběžka zvýšené antikorozní vlastnosti, což výrazně prodlužuje její životnost. Unikátní design a vysoce kvalitní zpracování uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Výrobek splňuje evropskou normu: EN 14619: 2006

Specifikace:

Materiál: hliník;
Kola: PU;
Průměr kol: 200 mm;
Ložiska: ABEC-7;
Rukojeti: pryž;
Hmotnost: 5,6 kg;
Výška řídítek: nastavitelná, třístupňová;
Maximální výška: 93 cm (od plošiny);
Maximální výška (od podlahy): 103 cm;
Maximální hmotnost uživatele: 100 kg;
Absorpce nárazů: přední a zadní odpružení;
Brzda: ruční a nožní;
Rozměry v balení: 88 x 33 x 14,5 cm
Hmotnost balení: 6,6 kg.
Obsahuje: nastavitelný popruh pro přenášení, montážní klíče, návod k obsluze.
Výrobek je určen pro děti starší 3 let.

Další produkty z kategorie Koloběžky

Další produkty od výrobce Meteor


Top