Mikina Nebbia Red Label Šedá

Tento zlevněný výrobek Mikina Nebbia Red Label Šedá originál od značky NEBBIA seženete právě nyní v akci. Nabídky již od 1616 Kč
Cena: 1616 Kč

Mikina Nebbia Red Label

Tohle je mikina, která je jedinečným designérským kouskem! Dopřej si exkluzivní, maximálně stylovou a pohodlnou mikinu! Jsme si jisti, že se stane nejoblíbenějším kouskem oblečení v Tvém šatníku!

Takto si představujeme dokonalé spojení fitness a fashion! Chtěli jsme pro Tebe vytvořit moderní a stylové oblečení, ve kterém budeš vypadat perfektně a stejně tak se budeš i cítit! Odliš se a udávej s námi trendy.

Moderní a přece klasický střih a minimalistický design v kombinaci s kvalitním materiálem zaručí, že Ti skvěle sedne! Tato jedinečná stylová mikina je kouskem oblečení, ve kterém se ti bude nejen dobře cvičit během chladnějších dní, ale využiješ ji i na běžný den. Zajímavý detail v podobě kontrastní NEBBIA nášivky a prošití na hrudi, zcela minimalistické malé „N“ na boku a tři barevné provedení dělají z této mikiny snadno kombinovatelný a maximálně trendový kousek. Navržen tak, aby splnila Tvé největší nároky na pohodlí a kvalitu materiálu. Se všemi detaily je tak propracovaný do naprosté dokonalosti!

Pokud máš rád jednoduchý a přesto exkluzivní design, tato mikina je přesně ten kousek, který si oblíbíš! Nerozděluj své oblečení na to, co nosíš do fitka nebo do města. Pojď s námi udávat trendy ve fitness oblečení, ve kterém budeš vypadat skvěle za každých okolností!

-volný střih
-prošití v přední části
-exkluzivní design
-kontrastní nášivka s NEBBIA logem na hrudi
-kulatý výstřih

Materiál: 36% bavlna / 15% polyester, 23% polyamid suplex / 23% polyamid tectel / 3% elastan

Další produkty z kategorie Pánské mikiny

Další produkty od výrobce Nebbia


Top