Musclesport MCT olej 500ml

Exkluzivní produkt Musclesport MCT olej 500ml od známé značky Musclesport seženete zde teď právě skutečně levně! Akční ceny již od 350 Kč
Cena: 350 Kč

MCT olej (Medium Chain Triacylglycerols) je složen z mastných kyselin se střední délkou řetězce mastných kyselin.

MCT olej je oproti jiným tukům snadno vstřebatelný, slouží k získání okamžité energie. při sníženém příjmu energie ze stravy (tuků a sacharidů) napomáhá MCT olej uvolňovat podkožní tuk, který se pak rychleji štěpí a přeměňuje na energii. Naopak při vyšším příjmu energie, než je pro organismus potřebné, dochází za pomoci MCT oleje k ukládání podkožního tuku.

MCT olej může naučit organismus lépe pálit podkožní tuk. Ovšem zásadní podmínkou je, že celkový energetický příjem, a to jak z tuků, tak ze sacharidů je snížený pod obvyklé denní dávky.

MCT olej je pro účely redukční diety vhodné přijímat v malých dávkách během dne, nejlépe jako součást zálivky zeleninového salátu (viz postup navykání v odstavci „Vytrvalostní trénink“).

U nesportujících osob je nejvyšší celodenní dávka 20 g, u osob se zvýšenou pohybovou aktivitou (denním cvičením nejméně 1 hodinu jako doplňkem redukční diety) nejvýše 40 g.

  • přeměnu tuků na energii, dodává okamžitou energii
  • šetří zásoby glykogenu
  • odbourávání podkožního tuku
  • zabraňuje přeměně proteinů na energii
  • ideální pro ochranu a nárůst svalové hmoty
  • výborný pro rýsovací fázi a redukční diety

SLOŽENÍ:

MCT olej

DÁVKOVÁNÍ:

MCT olej se zásadně konzumuje s jídlem, nejlépe přidáním do zeleninových salátů. Případně lze přidat do džusu nebo jogurtu. Vhodné je začít příjem po menších dávkách, zpravidla se přijímá 3 až 5 ml denně. Postupně lze zvyšovat dávku až na 30 ml denně.

Omezení: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné ženy a kojící ženy, pro osoby s nesnášenlivostí na použitou surovinu. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g ve 30 ml
Energetická hodnota 3412 kJ (41%*) 921 kJ (11%*)
Tuky 100 g (143%*) 27 g (39%*)

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Musclesport


Top