Muscletech Nitro-Tech 100% Whey GOLD 2510g

Tento kvalitní a žádaný kus Muscletech Nitro-Tech 100% Whey GOLD 2510g značky MuscleTech můžete najít tady teď opravdu levně. Nyní lze objednat jen za 1500 Kč
Cena: 1500 Kč

Nitro-Tech 100% Whey GOLD od Muscletech je prémiový proteinový mix s peptidy vhodný pro nabírání svalů. Nejnovější proteinový přípravek z dílny MuscleTech, obsahuje rychle vstřebatelné peptidy jako zdroj bílkovin byly použity ty nejlepší zdroje – syrovátkový proteinový izolát a koncentrát.

Prémiový vícesložkový protein s rychlým vstřebáváním, lahodnou chutí a vynikající rozpustností. Nitro-Tech 100 % Whey Gold obsahuje super-rychle vstřebatelné syrovátkové peptidy s vysokou biologickou hodnotou v kombinaci s mikro filtrovaný syrovátkovým izolátem a koncentrátem. Tato směs nejkvalitnějších proteinů se vyznačuje výborným aminokyselinovým profilem s vysokým obsahem BCAA (5,5 g) a glutaminu (4 g). Nitro-Tech 100 % Whey Gold je proto ideální protein na růst svalů bez tuku, jejich udržování a urychlení regenerace po náročném tréninku.

  • obsahuje ultra – rychle vstřebatelné peptidy s nejvyšší biologickou hodnotou
  • podporuje růst svalů, jejich udržování a urychluje regeneraci
  • vynikající aminokyselinový profil s vysokým obsahem BCAA a glutaminu
  • špičková rozpustnost a stravitelnost
  • lahodná chuť
  • neobsahuje lepek

Doporučené dávkování:

  • Rozmíchejte 1 dávku (1 odměrka = 33 g) v 150 ml vody a užijte mezi hlavními jídly, před a po tréninku.

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty MuscleTech Nitro-Tech 100% Whey GOLD 2510g – Jahoda:

ve 33g RHP
Energetická hodnota 502 kJ
120 kcal
Tuky 2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g
Cholesterol 70 mg
Sacharidy 2 g
Z toho cukry 2 g
Bílkoviny 24 g
Vápník 140 mg 11 %
Železo 0,3 mg 2 %
Sodík 80 mg 3 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Prémiová směs bílkovin (syrovátkové peptidy, syrovátkový izolát, syrovátkový izolát 97%), syrovátkový koncentrát, přírodní a umělé aroma, sójový lecitín, směs gúm (celulóza, xantánová guma, karagenan, dextróza), uhličitan vápenatý, kyselina jablečná, oxid křemičitý, sukralóza, acesulfam draselný, E129

Alergeny:

Tučně vyznačeny ve složení

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce MuscleTech


Top