MyoTec Creatine Monohydrate Creapure 300g

Tento unikátní produkt MyoTec Creatine Monohydrate Creapure 300g od oblíbené značky Myotec jednoduše pořídíte na našich stránkách nyní skutečně levně. Nabídky již od 396 Kč
Cena: 396 Kč

Creatine Monohydrate značky MyoTec je mikronizovaný kreatin s garantovanou čistotou a kvalitou vyráběný pod ochrannou známkou Creapure.

  • Mikronizovaný kreatin monohydrát s ochrannou známkou Creapure®
  • Garantovaná čistota (každá šarže testována na nežádoucí složky)
  • Svalová hmota
  • Regenerace
  • Ergogen = výkon

Kreatin je látka přirozeně se vyskytující v lidském těle, kde se jej naprostá většina nachází v kosterním svalstvu. Creatine Monohydrate značky MyoTec je mikronizovaný kreatin s garantovanou čistotou a kvalitou vyráběný pod ochrannou známkou Creapure® = produkt je v každé šarži testován na obsah nežádoucích složek (kreatinin, dikyandiamid, dihydrotriazin).

Jak kreatin funguje

Vlastnosti kreatinu souvisí s tvorbou ATP, tedy látky poskytující energii namáhaným svalům

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Svalovou hmotu
  • Podporu krátkodobého intenzivního fyzického výkonu
  • Regeneraci

O projektu MyoTec

Nabijte se pozitivní energií! MyoTec je sportovní výživa vyrobená z čistých a kvalitních surovin, to vše s nulovým obsahem umělých sladidel a minimalizovaným obsahem balastních aditiv. Se značkou MyoTec víte naprosto přesně, co do svého těla dostáváte. Co je vzhledem k maximální fyzické výkonnosti a zdraví důležitější?

Celý projekt vznikl jako první svého druhu v roce 2011 a to v navaznosti na nejnovější trendy a požadavky v oblasti zdravého životního stylu a a aktivní fyzické výkonnosti (cross-funkční trénink, body weight training, fitness, bojové sporty atd.). Značka MyoTec je 100% v českých rukou a důrazně se distancuje od obvyklých marketingových triků a prodeje levných surovin druhé jakosti. Všechny produkty jsou GMO free a rBGH/rBST free.

Doporučené dávkování:

  • Plnící fáze: Rozmíchejte 5 g v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 4 dávky denně v pravidelných intervalech po dobu 5 dní.
  • Udržovací fáze: Rozmíchejte 5 g v 500 ml vody, ovocného džusu či náhrady jídla. Konzumujte 1 dávku denně.

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladném, suchém, dobře větraném prostředí, v těsně uzavřeném obalu. Vhodné pro vegany. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty MyoTec Creatine Monohydrate Creapure 300g:

v 5g
Mikronizovaný Creapure® kreatin monohydrát 5 g

Složení:

Mikronizovaný Creapure® kreatin monohydrát 100 %.

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Myotec


Top