Nutrend CarboneX 12 tablet

Tento oblíbený produkt Nutrend CarboneX 12 tablet od známého výrobce Nutrend naleznete na našich stránkách teď právě za výprodejovou cenu. Nyní lze objednat jen za 116 Kč
Cena: 116 Kč

Carbonex od výrobce Nutrend – maximálně efektivní a rychlý zdroj energie a energizér v praktické formě tablet s příjemnou chutí. Další zástupce nové řady produktů Endurance, který přichází na trh je CARBONEX. Energetické tablety určené pro rozpuštění v ústech a díky tomu i dodání okamžité energie. CARBONEX představuje řešení energetické krize při fyzickém výkonu.

Mezi účinnými látkami nalezneme vitamin C, esenciální větvené aminokyseliny (BCAA) v poměru 2:1:1, kreatin monohydrát, L-tyrosin, taurin, L-karnosin (dipeptid beta-alaninu a L-histidinu) a kofein.

CARBONEX je určen pro: okamžité dodání rychlé využitelné energie. Řešení a předcházení energetických krizí při fyzickém výkonu.

  • vitamin C – přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • BCAA v optimálním poměru 2:1:1
  • 1000 mg L-alaninu
  • kofein
  • praktické jednorázové balení tablet
  • rychlý nástup účinku díky rozpouštění v ústech

Doporučené dávkování:

  • v případě potřeby rozkousejte 1-2 tablety. Není vhodné užívat více než 2 tablety v průběhu 1 hodiny. Maximální denní dávka: 4 tablety. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití:

  • tabletu rozkousat nebo nechat rozplynout v ústech, zapít dostatečným množstvím nápoje. Po otevření sáčku je výrobek určen k okamžité spotřebě.

Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly.Obsahuje kofein – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Nutriční hodnoty Nutrend CarboneX 12 tablet:

4 tablety RHP
Energetická hodnota 225 kJ
53 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 10 g
Z toho cukry 8,2 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Hodnoty účinných látek
L-alanin 1000 mg
Kreatin monohydrát 707 mg
L-leucin 157 mg
L-tyrosin 125 mg
Taurin 125 mg
L-carnosin 100 mg
L-isoleucin 78 mg
L-valin 78 mg
Kofein 31 mg
Vitamin C 81,2 mg 102 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Glukóza, maltodextrin, fruktóza, L-alanin, kreatin monohydrát, citronan hořečnatý, regulátor kyselosti kyselina citrónová, protispékavá látka stearan hořečnatý, L-leucin, L-tyrosin, taurin, L-karnosin, kyselina L-askorbová (vitamin C), stabilizátor polyvinylpyrrolidon, L-isoleucin, L-valin, aroma, protispékavá látka oxid křemičitý, kofein, sladidla sukralóza a acesulfam K.

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Nutrend


Top