Nutrex Lipo 6 Black Cleanse Detox 60 kapslí

Kvalitní a levný výrobek Nutrex Lipo 6 Black Cleanse Detox 60 kapslí od odblíbeného výrobce Nutrex snadno pořídíte u nás právě skutečně výhodně. V akci od 499 Kč
Cena: 499 Kč

Lipo 6 Black Cleanse & Detox od Nutrex má silný detoxikační účinek pro organismius! Rychle působící 7-denní detoxikační doplněk podporující i úpravu trávení a celkovou vitalitu.

  • pomáhá pročistit tělo a nastartovat proces hubnutí
  • podporuje úpravu trávení
  • obnovuje vitalitu

Lipo 6 Black Cleanse & Detox je čistě přírodní, rychle působící detoxikační přípravek, který pomáhá odstraňovat nahromaděné toxiny z těla a zároveň podporuje zdravé trávení. Je navržen tak, aby nastartoval hubnutí odplavením nahromaděného odpadu, snížením nadýmání a podporou normálního trávení.

Osvěžte své tělo. Lipo 6 Black Cleanse & Detox dodá vašemu tělu to, co potřebuje. Pečlivě vybrané byliny pomáhají při odplavování tohoto nánosu spolu se 2 miliardami CFU probiotik, které přispívají ke snižování nadýmání, usnadňují trávení, zlepšují vitalitu a pomáhají vám cítit se skvěle a podávat nejlepší výkony.

Začněte svou 7denní rychlou očistu a detox již dnes a zresetujte své tělo. Nastartujte opravdu nový začátek, abyste vypadali a cítili se co nejlépe.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1 dávku (2 kapsle) ráno s jídlem a sklenicí vody. Pokud je požadován silnější účinek, je možné užít další dávku (2 kapsle). Užívejte jako 7denní rychlý čistící a detoxikační cyklus. Neužívejte déle než 7 po sobě následujících dní. Může se také použít na pomoc při občasných nepříjemných pocitech po jídle a nadýmání. Vypijte alespoň 10 sklenic vody denně.

Upozornění: Doplněk stravy. Potravina vhodná zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty Nutrex Lipo 6 Black Cleanse & Detox 60 kapslí:

v porci 2cps RHP
Hořčík (jako citran hořečnatý) 40 mg 10 %
Senna prášek z listů 200 mg
Jitrocel indický prášek (Psyllium husk) 150 mg
Prášek z kůry Brestu červeného 150 mg
Řešetlák Purshův kůra (cascara sagrada) 125 mg
Rebarbora dlanitá kořen (Rhubarb palmatum) 25 mg
Bromelain (ze stonku ananasu pěstovaného (2400 GDU/g)) 25 mg
Lactobacillus Acidophilus 20 mg
extrakt z kořene zázvoru (5% gingerols) 10 mg

RHP -referenční hodnota příjmu

Ostatní složení:

Mikrokrystalická celuloza, rostlinná kapsle, stearát hořečnatý, oxid křemičitý, chlorofylín.

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce Nutrex


Top