Nutrex Tribulus Black 1300 120 kapslí

Tento skvělý produkt Nutrex Tribulus Black 1300 120 kapslí od odblíbeného výrobce Nutrex snadno najdete u nás skutečně levně. Aktuálně v akci za 369 Kč
Cena: 369 Kč

Tribulus Black 1300 od Nutrex patří mezi ty silnější na trhu a navíc od této kvalitní firmy! Nutrex Tribulus Black 1300 je moderní formula pro podporu regulace hormonální hladiny testosteronu a mužského libida. Tribulus Black 1300 využívá silný extrakt 1300 mg Tribulus Terrestris na dávku, která podporuje svalový růst, vytrvalost a svalovou regeneraci. Tribulus Black 1300 neobsahuje žádné konzervanty, cukry a ani škrob. Nutrex Tribulus Black 1300 je vhodná volba pro aktivní muže.

V bodech:

  • extrakt z rostliny Kotvičníku zemního (45%)
  • moderní testosteronová podpora
  • reguluje hormonální hladiny v těle a podporuje mužské libido
  • pozitivně ovlivňuje svalový růst, podporuje vytrvalost a také svalovou regeneraci
  • bez obsahu konzervantů, alergenů, lepku, cukru, nebo škrobu
  • složen pouze z přírodních a bezpečných ingrediencí

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 2 kapsle jednou denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. Užívejte s jídlem nebo bez. Pro dosažení nejlepších výsledků užívejte denně.

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Nutrex Tribulus Black 1300 120 kapslí:

v porci 2cps
Tribulus Terrestris (extrakt z ovoce) 1300 mg

Složení:

Tribulus Terrestris (extrakt z ovoce, 45 % saponinů), hydroxypropylmethylcelulóza, mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, FD&C modrá č. 1*, FD&C červená č. 40*.

*Může mít negativní vliv na pozornost a aktivitu dětí.

Alergeny:

Neobsahuje.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Nutrex


Top