Nutri Works L-Ornithine 200g

Tento žádaný výrobek Nutri Works L-Ornithine 200g od oblíbené značky Nutri Works pořídíte zde nyní ve výprodejové akci. Cena od 820 Kč
Cena: 820 Kč

je speciální tzv. katalytická aminokyselina s unikátním ergogenním účinkem. V rámci suplementace se používá samostatně, popř. v synergní kombinaci s Argininem, nebo L-Citrulinem. Hlavní funkcí Ornithinu v organizmu je podpora fyzické funkčnosti svalové hmoty, a to zejména prostřednictvím odbourávání přebytečného amoniaku, který vzníká díky nadměrné fyzické námaze, přetížení organizmu, ale také díky nadměrnému příjmu bílkovin.

Detoxikace = odbourávání odpadních látek a amoniaku – během výkonu, během regenerace.

V rámci sportovní výživy, zejména u silových sportů je optimální odbourávání odpadních látek včetně amoniaku velmi důležitým a zásadním faktorem. O tom, jak je L-Ornithin efektivní, napovídá i jeho medikální využití v rámci tzv. LOLA (L-Ornitine + L-Aspartate) produktů zaměřených na játerní tkáň.

Benefity:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Čistá, instantní forma
  • Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Podporu a prodloužení délky výkonu
  • Rychlou regeneraci
  • Detoxikaci organizmu
  • Optimální odbourávání amoniaku a odpadních látek
  • Podporu regenerace jaterní tkáně
  • Podporu aktivního životního stylu

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

 

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-ornithin hydrochlorid prášek.

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 2,2 g denně (přibližně 1 odměrka). Smíchejte prášek s vodou nebo smoothie.

Upozornění:

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 2,2 g
L-Ornithin 80000 mg 1760 mg

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Nutri Works


Top