NutriWorks Iso Worx NEW FORMULA 1000g

Designový produkt NutriWorks Iso Worx NEW FORMULA 1000g od populární značky NutriWorks snadno naleznete právě teď za výprodejovou cenu. Právě teď jen za 1253 Kč
Cena: 1253 Kč

Iso Worx NEW FORMULA od Nutriworks je čistý syrovátky izolát vhodný na nabírání svalů, ale i do diety. Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Růst svalové hmoty a síly
  • Regeneraci
  • Spalování tuku a ochranu svalové hmoty

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • Rozmíchejte 30 g s 2-3 dl vody v šejkru, po dobu 25-30 sekund. Dávkujte po tréninku nebo během dne na svačinu.

Upozornění: Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec, lepku, suchých skořápkových plodů, mandlí a ryb. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks Iso Worx NEW FORMULA 1000g – Čokoláda:

ve 100g v porci 30g
Energetická hodnota 1574 kJ 472 kJ
376 kcal 113 kcal
Tuky 3,8 g 1,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g 0,7 g
Sacharidy 4,7 g 1,4 g
Z toho cukry 0,5 g 0,1 g
Bílkoviny 82 g 25 g
Sůl 0,3 g 0,08 g
Vláknina 4 g 1,2 g

Složení:

syrovátkový proteinový izolát (bez laktózy), nízkotučný kakaový prášek (8 %), aroma, prášek s obsahem MCT [kokosový olej, rozpustná kukuřičná vláknina, kaseinát sodný (alergen mléko), emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý], zahušťovadlo guarová guma, emulgátor slunečnicový lecitin, sladidlo steviol-glykosidy.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec, lepku, suchých skořápkových plodů, mandlí a ryb.

Nutriční hodnoty NutriWorks Iso Worx NEW FORMULA 1000g – Vanilka:

ve 100g v porci 30g
Energetická hodnota 1590 kJ 477 kJ
380 kcal 114 kcal
Tuky 3,1 g 0,9 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g 0,05 g
Sacharidy 2 g 0,6 g
Z toho cukry 2 g 0,6 g
Bílkoviny 86 g 26 g
Sůl 0,3 g 0,09 g
Vláknina 1,3 g 0,4 g

Složení:

syrovátkový proteinový izolát (bez laktózy), prášek s obsahem MCT [kokosový olej, rozpustná kukuřičná vláknina, kaseinát sodný (alergen mléko), emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý], aroma, zahušťovadlo guarová guma, emulgátor slunečnicový lecitin, sladidlo steviol-glykosidy, nízkotučný kakaový prášek.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec, lepku, suchých skořápkových plodů, mandlí a ryb.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top