NutriWorks Pre Worx 480g

Tento diskontní kus NutriWorks Pre Worx 480g značky NutriWorks můžete najít u nás téměř zdarma! Aktuálně v akci za 811 Kč
Cena: 811 Kč

Pre Worx – sofistikovaný před-tréninkový stimulátor a vitalizér. PRE WORX – sofistikovaný před-tréninkový stimulátor a vitalizér

Před-tréninková formule pro všechny, kteří chtějí vytěžit z tréninku maximum, a to bez nežádoucích vedlejších účinků způsobených nadměrnou konzumací stimulátorů s ultra-vysokým obsahem kofeinu (třes, nevolnost atd.). PRE WORX na rozdíl od těchto produktů obsahuje vyváženou kombinaci kofeinu a guarany, kdy je stimulační účinek rozprostřen po celou dobu výkonu, to vše bez nežádoucích propadů po ukončení výkonu.

Dalšími složkami jsou beta-alanin, citrulin-malát, taurin, tyrosin a kreatin, které dohromady umožňují trénovat tvrději a lépe tak dosahovat vytyčených cílů. PRE WORX je navržený pro všechny, kteří chtějí maximálně posílit svalovou pumpu a zlepšit výkon. Produkt je slazen steviol-glykosidy a sukralózou.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Sofistikovaná kombinace stimulátorů (kofein + guarana)
  • 4 g Citrulin Malátu v dávce
  • 3,5 g Beta-Alaninu v dávce
  • 2,5 g AAKG v dávce
  • 500 mg vitamínu C v dávce
  • Aditivum dalších synergních složek (taurin, tyrosin, kreatin..)
  • Produkt je slazen steviol-glykosidy a sukralózou

Produkt je vhodný všechny zaměřené na:

  • Před-tréninkovou stimulaci
  • Posílení svalové pumpy
  • Maximalizaci tréninkových výsledků

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučení dávkování:

  • smíchejte 16 g (cca 1 odměrka) se 3 dl vody v šejkru a pijte 1 dávku denně před tréninkem.

Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Obal těsně uzavírejte, produkt je citlivý na vlhkost. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks Pre Worx 480g – Borůvka:

v 1 dávce (16g) RHP
L-citrulin-DL-malát 4 g
z toho citrullin 2,4 g
Beta-alanin 3,5 g
L-arginin-alfa-ketoglutarát (AKG) 2,5 g
z toho L-arginin 1,6 g
Taurin 1 g
L-tyrosin 1 g
Kreatin monohydrát 2 g
z toho kreatin 1,8 g
Aminokyseliny 10 g
Kofein 100 mg
Guarana extrakt 300 mg
z toho kofein 60 mg
Kofein celkem 160 mg
Nikotinamid 20 mg 125 %
Vitamín C 500 mg 625 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

L-citrulin-DL-malát, beta-alanin, L-arginin-alfa-ketoglutarát, kreatin monohydrát, taurin, L-tyrosin, borůvkové aroma, protispékavá látka fosforečnan vápenatý, emulgátor lecitin ze slunečnicového oleje, extrakt z guarany, kofein, sladidla (steviolglykosidy, sukralóza), kyselina L-askorbová, nikotinamid.

Alergeny:

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vejce a sóju.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top