Ortlieb E-Mate

Ve slevě tento produkt Ortlieb E-Mate od populární značky Ortlieb jednoduše můžete sehnat právě teď ve slevě! Nyní lze objednat jen za 3221 Kč
Cena: 3221 Kč

Cyklistická taška E-Mate, vyvinutá speciálně pro elektrokola, umožňuje kromě každodenního používání taktéž bezpečně umístit baterii pro kolo. ORTLIEB E-Mate byl navržen s elegantním řešením: polstrovaný, odnímatelný bateriový prostorem pro pohodlné a dokonale vyvážené uložení akumulátorů pro kolo. E-Mate obsahuje dostatečný úložný prostor pro další předměty vedle a nad bateriovým prostorem. Můžete také pohodlně a bezpečně umístit displej E-Bike do kapsy na zip E-Mate na vnitřní straně brašny.
Tvrdý interiér brašny poskytuje dostatečnou stabilitu, světlý interiér usnadňuje balení a rychlé vyhledávání jednotlivých položek a inovativní magnetický uzávěr zajišťuje snadné otevírání a zavírání. E-Mate je díky svému 16litrovému zavazadlovému prostoru ideálním cyklistickým vakem pro jednodenní výlety a dobrodružství ve městě. E-Mate je vyrobena z nylonu bez PVC a je 100% vodotěsná.

Balení kus
Typ upevnění QL2.1
Hmotnost 1142g
Materiál PS33
Objem 16 L
Rozměry 39 x 29 x 21

kompatibilní s Bosch, Shimano, Yamaha a Bionx baterií
distanční vložky pro průměry trubek 8, 10 a 12 mm
polstrovaný, odnímatelný ramenní popruh
reflexní prvky

Upínací systém QL2.1

Systém automatického zavírání a otevírání. Uchopením brašny za ucho se na zadní straně brašny automaticky rozevřou dva háčky a brašnu tak lze zaháknout na nosič. Jakmile se ucho brašny pustí, háčky se automaticky zavřou a brašna zůstane na nosiči bezpečně připevněná.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

Video s popisem funkčnosti upínacího systému brašen:

Další produkty z kategorie Cyklistické brašny


Top