Ortlieb Sport-roller City

Vynikající kus Ortlieb Sport-roller City od top značky Ortlieb můžete pořídit teď skutečně výhodně. Teď v akci 2175 Kč
Cena: 2175 Kč

Základní model předních brašen od firmy Ortlieb. Získáváte s nimi všechny přednosti Ortlieb brašen včetně 5-ti leté záruky a obrovské odolnosti. Cena za pár. Jednoduché vodotěsné rolovací zavírání se zapíná po stranách brašen a zaručuje naprostou ochranu proti vodě i v těch největších lijácích. Odolnost brašen zvyšují zpevněné rohy a 3D svařování jednotlivých panelů brašny. Ta je také vybavena velkými reflexními plochami.
Ortlieb Sport-roller City
Systém připevnění na nosič je také naprosto jednuchý. Stačí napoprvé nastavit zadní upevnění a háček a pak už pokaždé je jen položit a drží na nosiči. Přesně stejně jako je tomu i u ostatních Ortlieb brašen.
Ortlieb Sport-roller City
Tyto brašny se perfektně hodí pro dojíždění do práce ve městě, ale třeba i k dálovým jízdám na kole.

Není možno ji zkombinovat s brašnou Rack Pack. Ty lze ale připevnit k nosiči pomocí jakýchkoliv textilních popruhů.

cena za pár
velké reflexní plochy
QL1 systém uchycení na nosič

Výška brašny: 30 cm
Šířka brašny: 25 cm
Hloubka: 14 cm
Váha: 1.210 g
Objem: 25l

Upínací systém QL1

Systém automatického zavírání a otevírání. Uchopením brašny za ucho se na zadní straně brašny automaticky rozevřou dva háčky a brašnu tak lze zaháknout na nosič. Jakmile se ucho brašny pustí, háčky se automaticky zavřou a brašna zůstane na nosiči bezpečně připevněná.

Systém QL1 je vhodný pro standardní nosiče o průměru trubky 8–16 mm. Do horních háčků jsou k dispozici redukční vložky, které umožní upevnění brašny na trubku o průměru 8 nebo 11 mm. Háček tak vždycky dokonale obepne trubku nosiče a brašnu pevně zajistí. Vzdálenost mezi háčky lze podle potřeby jednoduše nastavit pomocí imbusového klíče č. 3 (není součástí balení).

Další produkty z kategorie Cyklistické brašny

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top