ORTLIEB Ultimate 6M Classic vodotěsná řídítková brašna + Mounting Set bez zámku

Levný produkt ORTLIEB Ultimate 6M Classic vodotěsná řídítková brašna + Mounting Set bez zámku od známého výrobce Ortlieb můžete pořídit na našich stránkách teď v akci. Akční ceny od 2199 Kč
Cena: 2199 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Ultimate je špičková voděodolná řidítková brašna, která řeší neduhy spousty konkurentů. Především je pevně spojena s řidítky, takže nedochází k nechtěnému třesení, či protáčení brašny směrem dolů.

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate. ORTLIEB Ultimate 6M Classic vodotěsná řídítková brašna

Ultimate je špičková voděodolná řidítková brašna, která řeší neduhy spousty konkurentů. Především je pevně spojena s řidítky, takže nedochází k nechtěnému třesení, či protáčení brašny směrem dolů.

Navíc je její upínací mechanismus doplněn zámkem navíc s uzamykáním brašny. Můžete ji použít i v kombinaci s Klick Fix systémem, takže je možné ji upevnit např. na skládacích kolech Tern. Brašnu je možné doplnit o mapník, nepromokavý obal na GPS nebo vnitřním polstrováním pro foto a video výbavu.

Výrazným vylepšením nového modelu je zavírání pomocí magnetů, které dramaticky vylepšují již tak skvělou funkci brašny.

popruh přes rameno
velká reflexní plocha
maximální zatížení 3 kg
kompatibilní s obalem na mapy a obalem pro telefon od firmy Ortlieb

Výška brašny: 21 cm
Šířka brašny: 23,5 cm
Hloubka: 14 cm
Váha: 710 g
Objem: 7l

POZOR ! Od roku 2020 nejsou součástí řídítkových brašen značky ORTLIEB adaptéry na řídítka. Při nákupu řídítkové brašny či košíku je nutné si jeden vybrat a spolu s brašnou si jej objednat. Je možno objednat adaptér se zámkem nebo bez, také adaptér pro Elektrokola. Naleznete v doporučeném příslušenství.

Ortlieb Accessories – Mounting Set (pro Ultimate6/Front-Basket) bez zámku

ORTLIEB upevňovací mechanismus pro řídítkové brašny Ultimate.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top