Penco Caffeine Gel Long Trail 35g

Tento exkluzivní výrobek Penco Caffeine Gel Long Trail 35g od populární značky Penco jednoduše pořídíte tady teď ve slevě. Nyní lze objednat jen za 33 Kč
Cena: 33 Kč

Energetický gel s chutí pravé kávy (Coffee arabica a robusta) a s povzbuzujícím účinkem kofeinu. Nově obsahuje unikátní disacharid Palatinosu s nižším glykemickým indexem a postupným uvolňováním energie. Neobsahuje přidaná zahušťovadla.

HLAVNÍ VÝHODY Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g:

Speciální směs maltodextrinů a jednoduchých cukrů 50 mg kofeinu v jedné dávce 10% isomaltulózy (Palatinose TM) Ionty sodíku a draslíku Neobsahuje přidaná zahušťovadla Otevírání sáčku, které je šetrné k životnímu prostředí

PROČ POUŽÍVAT Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g?

Nezbytnou podmínkou pro pokračování ve výkonu vysoké intenzity je zpomalení úbytku sacharidových zásob (svalového glykogenu) a právě pro tuto chvíli je tu Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL- unikátní energetický gel, založený na kombinaci sacharidů, kofeinu, elektrolytů a vitamínu E.

Kofein pomáhá zvýšit vytrvalostní výkon, zlepšit hbitost a schopnost koncentrace. Kofein ve vysokých dávkách (4 mg/kg tělesné hmotnosti) může také snížit pocit vnímání námahy při extrémní fyzické zátěži.

Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL zvyšuje hladinu sacharidového „paliva“ před a během výkonu. Obsahuje speciální směs komplexních sacharidů (maltodextrinů) a jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a nyní nově i Palatinosu pro postupné uvolňování energie během déletrvajících sportovních výkonů.

Isomaltulosa Palatinose TM je. přírodní látka, pomalu stravitelný sacharid s nízkým glykemickým indexem V těle se metabolizuje pomaleji než jiné cukry bez výrazného zvýšení hladiny glukózy, Svalům a mozku poskytuje stejné množství energie jako sacharóza nebo glukóza, ale v delším časovém intervalu.

Přítomné ionty Na+ (sodíku) a K+ (draslíku) doplňují minerály, ztracené potem během náročného výkonu. Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL je obohacen vitamínem E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož nebezpečí hrozí zejména při vyšší fyzické zátěži.

Neobsahuje přidaná zahušťovadla, která mohou u některých sportovců vyvolávat žaludeční potíže. Gelová konzistence Penco gelů je dosahována speciální výrobní technologií využívající přirozených vlastností použitých surovin.

SLOŽENÍ:

obsahuje: maltodextriny 44%, voda, isomaltulóza* (Palatinose TM) 10%, glukóza, fruktóza, přírodní kávové aroma, instantní káva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, citronan draselný, citronan sodný, mořská sůl, kofein konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát) .* Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.

DÁVKOVÁNÍ:

je vhodné brát 5-10 minut před výkonem k doplnění zásob glykogenu, dále každých 30 minut při zátěži a ihned po výkonu pro zkrácení doby regenerace organismu. Používání gelu je jednoduché – každých 30 minut vymačkáte do úst obsah sáčku a zapijete jej vodou nebo velmi zředěným hypotonickým nápojem (200-300 ml). Doplnění tekutin je nezbytné k zabránění dehydratace organismu a vytvoření podmínek pro správné strávení a absorpci gelů.!!! Abyste se na gely mohli spolehnout v průběhu závodu nebo zápasu, je vhodné otestovat již během tréninku. Doporučujeme pro všechny typy sportů s dobou zátěže nad 1 hodinu.

Průměrné nutriční informace káva

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Energetická hodnota 1180 kJ (14%*) 413 kJ (5%*)
Energetická hodnota 280 kCal (14%*) 98 kCal (5%*)
Sacharidy – uhlohydráty 68 g (26%*) 23,8 g (9%*)
Sůl 0,4 g (7%*) 0,14

Vitamíny a minerály káva

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Vitamín E – tokoferol 29 mg (242%*) 10,15 mg (85%*)
Draslík 170 mg (9%*) 59,5 mg (3%*)
Sodík 170 mg 59,5 mg

Ostatní a speciální doplňky káva

ve 100 g v 1 dávce 35 g
Kofein 143 mg 50,05 mg

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Penco


Top