Penco Kreatin monohydrát 533g

Kvalitní produkt Penco Kreatin monohydrát 533g od populární značky Penco jednoduše seženete zde nyní opravdu levně! Nabídka již od 641 Kč
Cena: 641 Kč

Vysoce čistý kreatin monohydrát doplněný o jedinečný transportní systém usnadňující vstřebání kreatinu do svalů a jeho rychlejší využití.

+ vitamín C + rutin + chróm3+ + dextróza

zvyšuje fyzickou výkonnost

Kreatin na základě výsledků odborných studií

  • zvyšuje fyzickou výkonnost
  • zlepšuje krátkodobé výkony vysoké intenzity
  • zlepšuje opakovaný rychlostní výkon
  • funkční dávka kreatinu = 3g denně

Kreatin je součástí přirozené metabolické výbavy buněk. Vyskytuje se ve svalstvu, mozku a krvi a to jak ve formě fosfátu tak i volný. Denní fyziologická potřeba je kolem 2g kreatinu.

Zvýšený přísun kreatinu vede k růstu hladiny kreatinfosfátu v buňce. Zásoba tohoto makroergického kreatinfosfátu slouží k zachování potřebného množství ATP (adenosintrifosfátu) jako zdroje energie pro svalový stah. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při opakovaných intervalových a krátkodobých výkonech vysoké intenzity. Pozitivního účinku se dosáhne při přívodu 3 g kreatinu denně. Přítomný vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému a chrom k udržení normální hladiny glukózy v krvi a k normálnímu metabolizmu makroživin.

Penco Kreatin doporučujeme pro zvýšení výkonnosti, např. v cyklistice, plavání, atletice nebo při míčových hrách (volejbal, košíková, fotbal, hokej, tenis, squash.…).

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

obsahuje: kreatin monohydrát (93,8 g/100g), glukóza (5,6 g/100g), vitamín C (0,38 g/100g), rutin (0,13 g/100g), chlorid chromitý

DÁVKOVÁNÍ:

2 zarovnané čajové lžičky (asi 5g) Penco Kreatinu se bezprostředně před použitím rozpustí ve 250 – 350 ml nápoje s vysokým glykemickým indexem, např. v sacharidových nápojích typu Penco MD, Penco ED nebo džusu. Pro dosažení požadovaných účinků dodržujte uvedený postup přípravy.

Maximální denní dávka je 16g Penco Kreatinu = 15g kreatinu monohydrátu.

Dvoufázové dávkování:

1. náběhová fáze: 15 g kreatinu monohydrátu denně, např. 3x denně 5g po dobu 1 týdne

2. udržovací fáze: 3 – 5g kreatinu denně po dobu 4 – 6 týdnů

Průměrné nutriční informace

ve 100 g
Energetická hodnota 1510 kJ (18%*)
Energetická hodnota 360 kCal (18%*)
Glukóza 5,6 g

Vitamíny a minerály

ve 100 g
Vitamín C 380 mg (475%*)
Chrom 4,7 mcg (12%*)

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g
Kreatin Monohydrát – Creatine Monohydrate 83000 mg
Rutin 130 mg

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Penco


Top