PEScience Select Protein US 1730g

Oblíbený produkt PEScience Select Protein US 1730g pocházející od značky PEScience jednoduše můžete sehnat tady a teď opravdu výhodně. Ceny od 1179 Kč
Cena: 1179 Kč

Select Protein od Pescience je lahodný protein s originální recepturou pro dokonalý chuťový zážitek Originální receptura s obsahem mléčného proteinového izolátu!

Oblíbený protein od značky PEScience v americké verzi. Protein obsahuje mléčný proteinový izolát a syrovátkový koncentrát, tudíž máte kombinaci „rychlých“ a „pomalých“ bílkovin pro maximální růst svalové hmoty, protein vyhlášen svojí vyjímečnou chutí.

Select proteiny jsou oblíbené pro svou lahodnou chuť, která je ovliněna díky pravým ingrediencím a mimo aromata a ochucovadla v ní nejdete kvalitní kakaové prášky, vanilkové lusky nebo třeba arašídovou mouku. To je důvod, proč si tento protein volí i ti, co rádi kuchtí a pečou, protože svému jídlu dodávají skvělou chuť s vysokým obsahem bíkovin.

V bodech:

  • protein s obsahem směsi mléčného izolátu a koncentrátu
  • nízký obsah tuků a cukrů
  • výjimečná chuť

Doporučené dávkování:

  • 1 dávka = 1 odměrka (31 – 33,5 g dle příchutě).
  • Smíchejte 1 odměrku s 225 ml studené vody či nízkotučného mléka.
  • Objem tekutiny lze volit dle chuti.

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly. Vhodné pro sportovce. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a chladu.

Nutriční hodnoty PEScience Select Protein US 1730g – Cake pop:

ve 100g ve 30g
Energetická hodnota 1490 kJ 462 kJ
354 kcal 110 kcal
Tuky 4,8 g 1,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 3,2 g <1 g
Z toho cukry 3,2 g <1 g
Bílkoviny 77,4 g 24 g
Vláknina <1 g <1 g
Cholesterol 145 mg 45 mg
Draslík 710 mg 210 mg

Složení:

Ultra prémiová bílkovinná směs (mléčný proteinový izolát (složený z kaseinu a syrovátkových bílkovin)), syrovátkový proteinový koncentrát 80%, leucinové peptidy, přírodní a umělé příchutě, soli, guarové gumy, sukralózy, draslíku acesulfamu.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce PEScience


Top