Powerslide Phuzion Enzo 80 Trinity

Tento kvalitní a levný výrobek Powerslide Phuzion Enzo 80 Trinity od top výrobce Powerslide jednoduše najdete právě v akci. Nyní za akční cenu 3290 Kč
Cena: 3290 Kč

POWERSLIDE Phuzion Enzo 80 jsou pohodlné, stylové, vysoce výkonné inline fitness brusle, které jsou připraveny na dobré časy a intenzivní tréninky. Tyto pokročilé inline fitness brusle mají lehkou a tuhou plastovou skořepinu vyztuženou skelnými vlákny, která poskytuje vynikající odezvu a odolnost. Phuzion Enzo 80, doplněné silnou, podpůrnou manžetou, vám poskytne všechny nástroje, které potřebujete, abyste posunuli své limity a objevili, čeho jste na inline bruslích skutečně schopni. Horní část boty je vyrobena z Powerknitu s TPU přivařenými výztuhami pro zajištění přiléhavosti a podpory. Phuzion Enzo 80 jsou posazené na slavném 3bodovém montážním systému POWERSLIDE TRINITY, který vám poskytuje nízké těžiště, které zlepšuje stabilitu a přenos síly a zároveň tlumí vibrace.

Systém TRINITY vám také umožňuje upravit polohu rámu, abyste zvýšili svůj bruslařský výkon. POWERSLIDE Phuzion Enzo 80 přichází s lehkými a pevnými litými hliníkovými rámy Elite, které jsou ideální pro rychlé a intenzivní fitness bruslení nebo prostě projížďky městem. Jízda na kolečkách 4x80mm Infinity a ložisku WICKED ABEC 7 vám dává větší kontrolu a jistotu díky výškově nastavitelnému brzdovému systému (HABS).

Objevte, čeho jste na kolečkách opravdu schopni, a posuňte své cvičení na zcela novou úroveň s inline fitness bruslemi Phuzion Enzo 80 od POWERSLIDE.

Počet koleček 4
Velikost koleček 80mm
Tvrdost koleček 85A
Ložiska ABEC7
Váha 1320g (vel. 41)
Délka podvozku vel. 36-41=9.6″(243mm); vel. 42-47=10.8″(275mm)

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Powerslide


Top