Powerslide Phuzion RFC 90 Trinity

Unikátní kus Powerslide Phuzion RFC 90 Trinity s osvědčenou značkou Powerslide jednoduše můžete najít na našich stránkách za akční cenu! Teď za akční cenu 4700 Kč
Cena: 4700 Kč

Někdy prostě musí být správné načasování. POWERSLIDE FRC 90 je inovativní brusle, jejíž kořeny sahají až do roku 2008. V tomto roce jsme uvedli na trh řadu inline bruslí Greenline Phuzion, navržených tak, aby byly ekologické a vyrobené z recyklovaných materiálů a bambusu. Trh v té době prostě nebyl, ale POWERSLIDE se nikdy nevzdal cíle vyrábět udržitelné brusle, které pomáhají přinášet harmonii planetě. U inline fitness bruslí PHUZION RFC 90 jsou vstřikované díly vyrobeny z minimálně 40 % recyklovaných materiálů, stejně jako jádra 90mm koleček. I přes novou, ekologickou konstrukci brusle neztrácíte žádnou odolnost ani výkon.

Tyto inovativní inline fitness brusle byly důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že vydrží rychlé a intenzivní tréninky. Kovová očka a nýty pantů na PHUZION RFC 90 jsou nepotažené, tkaničky brusle jsou vyrobeny z přírodní bavlny a podšívkové materiály jsou vyrobeny z bambusu. Vnitřní výplň je vyrobena z recyklované, extrémně pohodlné pěny, zatímco svrchní materiály jsou na bázi plátna, konopí a bavlny. Na žádné části brusle není použit žádný chemický inkoust ani materiál z PVC a forma na špičku byla přepracována tak, aby nebylo nutné lepidlo nebo síťovina, čímž se omezily přebytečné materiály a odpad.

Na žádné části brusle není použit žádný chemický inkoust ani materiál z PVC a forma na špičku byla přepracována tak, aby nebylo nutné lepidlo nebo síťovina, čímž se omezilo přebytečné materiály a odpad. Kolečka na těchto progresivních inline fitness bruslích nemají žádný potisk, zatímco lehké a odolné rámy jsou vyrobeny ze 40 % z recyklovaného surového hliníku bez povrchové úpravy.

S touto bruslí získáte vše, co potřebujete pro zábavné rychlé tréninky a bruslení a zároveň omezíte dopad bruslí na životní prostředí. Fitness inline brusle PHUZION RFC 90 jsou malým krokem vpřed, který přispívá k pozitivnější budoucnosti planety – v době, kdy jsme říkali „Greenline – Jedna láska, jedna planeta“, nyní říkáme „Roll for change“.
Počet koleček 4
Velikost koleček 90mm
Tvrdost koleček 83A
Ložiska ABEC7
Váha 1460g (vel. 41)
Délka podvozku 10.8″(275mm)

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Powerslide


Top