Powerslide Swell Stellar JR. Trinity

Tento exkluzivní výrobek Powerslide Swell Stellar JR. Trinity od top výrobce Powerslide získáte zde nyní ve slevě. Teď za akční cenu 6190 Kč
Cena: 6190 Kč

Dětské kolečkové brusle Powerslide Swell Stellar JR. Trinity – tento model představuje momentálně nejlepší dětské fitness brusle na trhu, tříkolečkové brusle, se kterými se snadněji překonávají nerovnosti a zároveň se brusle skvěle ovládají. Popis:

Anatomicky tvarovaná skořepina ze speciálního kompozitního materiálu s přídavkem sklolaminátu je lehká, pevná a poskytuje vyšší stupeň opory.
Vyjímatelná vnitřní botička je vyrobeným pro dvě velikosti zároveň. Její neoprenová špička se snadno přizpůsobuje tvaru nohy bruslaře.
Zavazování je pomocí tkaniček, klasické přezky nad kotníkem a pásku na suchý zip přes nárt, díky tomu drží nohu spolehlivě na svém místě a zajišťuje lepší bezpečnost během jízdy.
Trinity rám je uchycen místo dvěma klasickými, rovnou třemi šrouby (jeden pod patou, dva pod špičkou), toto řešení umožňuje maximální přiblížení koleček k botě, snížení těžiště a zvýšení stability. Navíc tento systém spolehlivěji tlumí vibrace vyvolané jízdou, lépe přenáší sílu odrazu a poskytuje více kontroly nad jízdou.
Osy kol se z jedné strany šroubují přímo do těla rámu.
Posuvný špalek brzdy umožňuje nastavení libovolného úhlu k brzdění, zároveň vydrží díky možnému pohybu delší dobu.
Tento model má lehký rám z hliníku, použitá kolečka
Powerslide Swell o průměru 100mm a tvrdosti 85a s ložisky WCD Freespin Abec 7.

Details:

Bota: Powerslide Swell, skořepina s přídavkem sklolaminátu a patentovaná technologie Myfit 3DAP (pěna o čtyřech různých vrstvách pro maximální komfort)
Zavazování: ploché tkaničky, přezka a pásek na suchý zip
Rám: Powerslide Elite AL casted Trinity 3x100mm
Kola: Powerslide Swell 100mm/85a
Ložiska: WCD Freespin Abec 7
Brzda: HABS (výškově nastavitelná)

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Powerslide


Top