PROM-IN Creatine HPLC 500g

Tento kvalitní výrobek PROM-IN Creatine HPLC 500g od top výrobce PROM-IN získáte na našich stránkách nyní v akci. Cena od 658 Kč
Cena: 658 Kč

Creatin HPLC je čistý, velmi kvalitní creatin od Prom-in vhodný do objemové přípravy! Účinnost kreatinu byla prověřena velkým počtem odborných studií a na rozdíl od jiných suplementů je zcela nezpochybnitelná. jedná se o přirozeně se vyskytující aminokyselinu, která se pouze v omezené míře syntetizuje především v ledvinách z aminokyselin methioninu, argininu a glycinu. kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu – příznivého účinku se dosáhne již při příjmu 3 g kreatinu denně.

Přirozeným zdrojem kreatinu v potravě je především červené maso a ryby, tedy zdroje pouze živočišné. Kreatin v těle je obsažen z 95 % v kosterním svalstvu, to znamená, že je významnou součástí každé svalové buňky pro produkci energie.

  • kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu
  • skvělý doplněk výživy každého tvrdě trénujícího sportovce, zejména v oblasti kulturistiky a fitness

Doporučené dávkování:

  • na podporu výkonu užijte dávku 5 g před tréninkem
  • vhodné je i použit druhou dávku 5 g po tréninku v kombinaci se sacharidy s vysokým glykemickým indexem a rychle stravitelnými bílkovinami

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladnu a suchu.

Nutriční hodnoty Prom-in Creatine HPLC 500g:

ve 100g v porci 5g
Kreatin monohydrát 99 g 5 g

Složení:

Kreatin monohydrát

Alergeny:

Neobsahuje

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce PROM-IN


Top