ProSupps Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump 280 g

Tento kvalitní a levný produkt ProSupps Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump 280 g od společnosti ProSupps jednoduše získáte tady teď právě opravdu výhodně. Teď za akční cenu 759 Kč
Cena: 759 Kč

Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump vás nakopne a podpoří vaši soustředěnost na tréninku. Obsahuje aktivní složky, mezi nimiž je i kreatin hydrochlorid na zvýšení výkonu během cvičení. Neobsahuje kofein, a proto ho lze kombinovat s dalšími stimulanty.

Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump vás nakopne a připraví na trénink

Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump v jedné dávce obsahuje až 3200 mg beta-alaninu a 1000 mg kreatin hydrochloridu, na podporu zvýšení výkonnosti při intenzivním tréninku. Neobsahuje kofein, a proto ho klidně můžete kombinovat s dalšími stimulačními látkami. V každé dávce najdete i 60 mg vitamínu C, který přispívá ke správné funkci energetického metabolismu a imunitního systému. Dále obsahuje i 1000 mg arginin nitrátu a 4000 mg l-citrulinu. Jde o látky, které mají vliv na prokrvení organismu. Jednou z výhod je fakt, že Hyde Max Pump je bez cukru a kalorií. Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump je komplexním suplementem pro překročení svých vlastních limitů.

Předtréninkový stimulant Hyde Max Pump a jeho výhody

  • podporuje vytrvalost a výkon během tréninku
  • jeho hlavní složky tvoří kreatin HCl, beta-alanin
  • je bez kofeinu, cukru a kalorií

Složení

Vitamin C, L-citrulin, beta-alanin, kreatin HCL, arginin nitrát, kyselina citrónová, přírodní a umělá aromata, křemičitan vápenatý, oxid křemičitý, sukralóza.

Dávkování

Rozmíchejte jednu 1 odměrku (11,2 g) s vodou nebo jiným oblíbeným nápojem zhruba 20-30 minut před tréninkem a hned konzumujte.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (11,2 g)
Vitamín C (kyselina askorbová) 60 mg
L-citrulin 4 g
Beta-alanin 3,2 g
Kreatin HCL 1 g
Arginin nitrát 1 g

Upozornění

Určené pro osoby starší 18 let. V případě, že máte jakékoliv zdravotní problémy nebo užíváte nějaké léky, poraďte se před použitím s lékařem. Produkt používejte pouze podle pokynů. Uchovávejte mimo dosahu dětí. Datum spotřeby je v USA formátu (první číslo symbolizuje měsíc).

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce ProSupps


Top