Pro nejrychlejší stavbu svalové hmoty a udržení metabolismu v anabolickém stavu je naprosto zásadní kompletní a okamžitá absorpce aminokyselin a peptidů v tenkém střevě. Všechny klinické studie potvrzují, že nedenaturovaný syrovátkový proteinový izolát je tou rozhodující dusíkatou formou pro co nejrychlejší absorpci v krátkém čase po ukončení tréninku. Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a cross-flow syrovátkového izolátu!
Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey – doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu.
NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z MLÉKA.
Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin.
Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze „rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).
NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia!
Srovnání značek
Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.
Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®
Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.
Doporučené dávkování:
Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo přímé slunce. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko a nevystavujte produkt vlhkému vzduchu. Vyrobeno v závodě zpracovávající vejce, obiloviny, výrobky z ryb a korýšů a suché skořápkové plody. Vhodné pro vegetariánskou stravu. Nevhodné pro osoby mladší 16 let. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo UK. Doplněk stravy.
ve 100g | v porci 30g | |
Energetická hodnota | 1590 kJ | 477 kJ |
374 kcal | 112 kcal | |
Tuky | 0,7 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g | 0,2 g |
Sacharidy | 7 g | 2,1 g |
Z toho cukry | 2,4 g | 0,7 g |
Bílkoviny | 85 g | 26 g |
Sůl | 0,4 g | 0,12 g |
Digezyme | 166 mg | 50 mg |
Bacillus Coagulans | 166 x 106 spór | 50 x 106 spór |
Složení:
Nativní syrovátkový izolát (75 %), instantizovaný syrovátkový izolát (21 %) (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový izolát, emulgátor sójový lecitin), kakaový prášek, aroma, komplex enzymů Digezyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza a neutrální proteáza), sladidla (acesulfam-K, sukralóza), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
ve 100g | v porci 30g | |
Energetická hodnota | 1559 kJ | 468 kJ |
367 kcal | 110 kcal | |
Tuky | <0,5 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | <0,1 g |
Sacharidy | 5,6 g | 1,7 g |
Z toho cukry | 1,6 g | <0,5 g |
Bílkoviny | 85 g | 26 g |
Sůl | 0,4 g | 0,12 g |
Digezyme | 166 mg | 50 mg |
Bacillus Coagulans | 166 x 106 spór | 50 x 106 spór |
Složení:
Nativní syrovátkový izolát 55 %, instantizovaný syrovátkový izolát 43 % (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový izolát, emulgátor sójový lecitin), aroma, komplex trávicích enzymů Digezyme®, sladidla (acesulfam K, sukralóza), barvivo karoteny, Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
ve 100g | v porci 30g | |
Energetická hodnota | 1569 kJ | 471 kJ |
369 kcal | 111 kcal | |
Tuky | <0,5 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | <0,1 g |
Sacharidy | 6,2 g | 1,9 g |
Z toho cukry | 3 g | 0,9 g |
Bílkoviny | 85 g | 26 g |
Sůl | 0,4 g | 0,12 g |
Digezyme | 166 mg | 50 mg |
Bacillus Coagulans | 166 x 106 spór | 50 x 106 spór |
Složení:
Nativní syrovátkový izolát (60 %), instantizovaný syrovátkový izolát (38 %) (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový izolát, emulgátor sójový lecitin), aroma, barvivo betanin, komplex enzymů Digezyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza a neutrální proteáza), sladidla (acesulfam-K, sukralóza), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
ve 100g | v porci 30g | |
Energetická hodnota | 1586 kJ | 476 kJ |
373 kcal | 112 kcal | |
Tuky | 0,6 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | <0,1 g |
Sacharidy | 7 g | 2,1 g |
Z toho cukry | 1,8 g | 0,5 g |
Bílkoviny | 85 g | 26 g |
Sůl | 0,4 g | 0,12 g |
Digezyme | 166 mg | 50 mg |
Bacillus Coagulans | 166 x 106 spór | 50 x 106 spór |
Složení:
Nativní syrovátkový izolát (55 %), instantizovaný syrovátkový izolát (43 %) (cross-flow mikrofiltrovaný syrovátkový izolát, emulgátor sójový lecitin), aroma, komplex enzymů Digezyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza a neutrální proteáza), barvivo karoteny, sladidla (acesulfam-K, sukralóza), Bacillus Coagulans (Lactospore®).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.