Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává! Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 77 % obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
45 % Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace – běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45 % Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Doporučené dávkování:
Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Doplněk stravy se sladidly.
ve 100g | v porci 35g | |
Energetická hodnota | 1460 kJ | 511 kJ |
344 kcal | 120 kcal | |
Tuky | 1 g | 0,6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g | 0,3 g |
Sacharidy | 5,5 g | 2 g |
Z toho cukry | 2 g | <0,2 g |
Bílkoviny | 77 g | 28 g |
Sůl | 0,85 g | 0,3 g |
Vláknina | 2,5 g | <0,2 g |
Bifidobacterium Bifidum | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby.
Složení:
3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
ve 100g | v porci 35g | |
Energetická hodnota | 1475 kJ | 516 kJ |
347 kcal | 122 kcal | |
Tuky | 0,6 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 0,1 g |
Sacharidy | 6,5 g | 2,3 g |
Z toho cukry | 2,5 g | 0,9 g |
Bílkoviny | 78 g | 27 g |
Sůl | 0,95 g | 0,33 g |
Vláknina | 2 g | 0,7 g |
Bifidobacterium Bifidum | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby.
Složení:
3D proteinová směs (95 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), barvivo karoteny, LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.