Salming Matrix 32 White/Pink

Akční kus Salming Matrix 32 White/Pink od výrobce Salming snadno seženete na našich stránkách opravdu levně! Akční cena 849 Kč
Cena: 849 Kč

Cenově dostupná stálice v portfoliu značky Salming – to je Salming Matrix 32. Oblíbený bílo-růžový design dostupný pouze v této délce.

Florbalka s tvrdostí 32 patří mezi měkké, které doporučujeme naprostým začátečníkům a dětem. Čím vyšší číslo tvrdosti florbalky, tím měkčí shaft. Volba správné tvrdosti shaftu dokáže pozitivně ovlivnit vaší techniku a střelbu.

Čepel Salming Quest

Historicky nejoblíbenějších čepel od značky Salming. Vyztužená špička čepele pomáhá při florbalovém driblingu a vyplněná spodní část první poloviny čepele zabraňuje nechtěnému prohýbání při střele. Každý hráč také jistě ocení její velmi nízkou hmotnost.

Endurance™

Materiál Endurance je označován jako středně tvrdý. Je standardně používán na většině modelů Salming a patří k nejoblíbenější variantě mezi hráči. Pokud tedy nevíte, jaký materiál čepele vybrat, tak tímto určitě chybu neuděláte. Nevídaná odolnost, nízké tření a fantastické herní vlastnosti. Tento materiál doporučujeme jako univerzální.

Omotávka TriTec

Základní model florbalové omotávky s hladkým povrchem, která se používá na levnějších modelech.

Parametry:

Typ čepele: Quest
Profil držení: kulatý
Tvrdost florbalky: 32
Cerfitikace IFF: ano
Materiál čepele: Endurance
Barva: růžová
Omotávka: TriTec
Materiál shaftu: Glass Fiber
Kolekce: 2022/23

Další produkty z kategorie Florbalové hole

Další produkty od výrobce Salming


Top