Scitec DAA Pro 100 kapslí

Velmi oblíbený kus Scitec DAA Pro 100 kapslí s osvědčenou značkou Scitec Nutrition získáte zde nyní za výhodnou cenu. V akci od 349 Kč
Cena: 349 Kč

Velmi silný, legální přírodní posilovač anabolických hormonů testosteronu a růstového hormonu! Podpora testosteronu na bázi D-aspargové kyseliny

Scitec DAA Pro je velmi silný, legální přírodní posilovač anabolických hormonů testosteronu a růstového hormonu! Obsahuje D-kyselinu asparagoovou (DAA), N, N-dimythylglycin, zinek a kyselinu pantothenovou.

D-asparagová kyselina (DAA) je neessenciální, přirozeně se vyskytující aminokyselina v mnoha zdrojích naší potravy. Nachází se hlavně v hypofýze, hypothalamu a varlatech. D-asparagová kyselina se váže na konkrétní, takzvaný NMDA receptor. V hypotalamu stimulace NMDA receptorů vede k produkci gonadotropin releasing hormonu (GnRH). Přikazuje hypofýze uvolňování luteinizačního hormonu (LH) a folikuly stimulujícího hormonu (FSH). LH a FSH ve varlatech zahájí proces, který vede k uvolňování testosteronu. Stimulace NMDA receptorů v hypotalamu také vede k uvolňování hormonu GHRH, který podporuje vylučování růstového hormonu.

Kyselina pantothenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitamínu D a neurotransmiterů, oddaluje pocit únavy a vyčerpání.

Zinek má příznivé účinky na produkci testosteronu, účastní se syntézy bílkovin, jedná se o potřebnou látku pro řadu enzymů, jež plní v organismu významnou roli.

Doporučené dávkování

  • Berte 4 kapsle denně po dobu 1-3 měsíce, pak je nutná přestávka alespoň 1 měsíc.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty Scitec DAA Pro 100 kapslí:

v porci 4cps
DAA (D-aspargová kyselina) 3000 mg
Zinek 1,5 mg
Pantothenová kyselina 0,9 mg
N, N dimythylglycin 200 mg

Složení:

D-asparagová kyselina, N, N-Dimethylglycin HCl, protispékavá látka (stearan hořečnatý), síran zinečnatý – monohydrát, D-pantothenát vápenatý, želatina (kapsle).

Alergeny:

Vyrobeno v zařízení zpracovávající ořechy, mléko, sóju, vaječné bílkoviny, lepek.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Scitec Nutrition


Top