Scitec Taurine 90 kapslí

Tento unikátní kus Scitec Taurine 90 kapslí originál od výrobce Scitec Nutrition jednoduše seženete tady teď právě ve výprodejové akci. Teď v akci 199 Kč
Cena: 199 Kč

Taurine od Scitec je jednoznačně velmi důležitou organickou kyselinou, která se účastní mnoha procesů látkové přeměny v lidském těle. 3000 MG V KAŽDÉ DÁVCE

Taurin se přirozeně vyskytuje v potravinách živočišného původu, ale prakticky chybí v potravinách rostlinného původu. Z toho důvodu může být hladina taurinu u vegetariánů nižší, než u těch, kteří konzumují rozličnou potravu. Taurin je jednoznačně velmi důležitou organickou kyselinou, která se účastní mnoha procesů látkové přeměny v lidském těle. Je všeobecně známo, že taurin je častou složkou energetických nápojů.

Doporučené dávkování Scitec Taurine:

  • Doporučuje se užívat 3 ks Taurine kapslí denně v rovnoměrně rozdělených dávkách během dne, nalačno, před a po tréninku nebo mezi jídly.

Upozornění: Uschovejte na suchém a tmavém místě mimo dosah malých dětí.Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Nutriční hodnoty Scitec Taurine 90 kapslí:

3 kapsle
Taurin 3000 mg

Složení:

Taurin 89 %, obal tobolky [želatina, leštící látka (šelak), barva (oxidy a hydroxidy železa), regulátory kyselosti (hydroxid amonný, hydroxid draselný)], protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).

Alergeny:

Vyrobeno v závodě, kde se zpracovává mléko, vejce, lepek, sója, arašídy, ořechy, celer, ryby, korýši, měkkýši a potraviny obsahující oxid siřičitý.

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Scitec Nutrition


Top