Scubapro Pánská neoprenová kombinéza DEFINITION STMR 5.0

Tento kvalitní a žádaný výrobek Scubapro Pánská neoprenová kombinéza DEFINITION STMR 5.0 od značky Scubapro získáte zde teď téměř zdarma. Akční cena již od 9854 Kč
Cena: 9854 Kč

Neoprenový oblek Scubapro DEFINITION STMR nabízí vyšší flexibilitu, pohodlí a nové prvky. Oblek je vyroben pomocí Body Map Systému, což je metoda využívající 3d střih a materiálové vložky k vytvoření perfektně padnoucího obleku.
Speciální střih doplněný o strategické rozmístění panelů v oblasti hrudníku, boků, paží a nohou, zaručují skvělé padnutí a maximální flexibilitu na namáhaných místech.
Oblast ramen a kolen je opatřena oděruvzdornými chrániči, poskytujících maximální ochranu. Nové bezešvé strečové panely s dvojitým těsněním na zip umístěné na pažích a nohou, usnadňují oblékání a svlékání obleku.
100% ekologická výroba zahrnuje využití neoprenu bez obsahu ropných látek a lepidla neobsahujícího rozpouštědla.
Díky lepeným a současně šitým švům a oděruvzdorné látce na ramenou, hýždích, loktech a kolenou, je zaručena vysoká odolnost a dlouhá životnost obleku i při aktivním potápění.
Diagonální zadní zip YKK s mosazným jezdcem nabízí zvýšenou dlouhodobou odolnost a snadné používání. Krátký zip u krku zvyšuje pohodlí v horní části obleku a eliminuje nutnost svlékat oblek mezi ponory. Poutka I-Safe na obou pažích umožňují upevnění přístrojů pomocí řemínků.
Vnitřní vložka z materiálu Orange Infrared (IR) na hrudníku a zádech odráží tělesné teplo a zajišťuje zvýšenou tepelnou izolaci. Navíc je mimořádně jemná k pokožce.
Pánský neopren Scubapro DEFINITION STMR poskytuje tepelnou ochranu vhodnou pro aktivní potápěče v mírných a teplých vodách.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Scubapro


Top